Δεν μπορείς να φανταστείς το λόγο που απαγόρευσαν σε αυτόν τον πελάτη την είσοδο σε εστιατόριο με μπουφέ
Εστιατόριο στην Κίνα με μπουφέ "όσο μπορείς να φας" απαγόρευσε την είσοδο σε έναν πελάτη και αυτός είναι ο λόγος.

Φαντάσου να έχεις στην περιοχή σου ένα εστιατόριο που προσφέρει μπουφέ “όσο μπορείς να φας” και να σου έχουν απαγορεύσει την είσοδο. Δε ξέρω πώς θα το διαχειριζόμουν… Όμως, αυτό φαίνεται να έπαθε ένας Κινέζος live streamer φαγητού που καταγγέλλει ότι του απαγόρευσαν την είσοδο σε εστιατόριο με τέτοιο μπουφέ επειδή έτρωγε πάρα πολύ!

Ο Mr. Kang, όπως είναι γνωστός μέσα από τα live stream του, διαμαρτυρήθηκε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Hunan TV για τον αποκλεισμό του από το εστιατόριο θαλασσινών μπάρμπεκιου “Handadi Seafood BBQ Buffet” στην Τσάνγκσα μετά από μερικά γεύματα. Ο Mr. Kang κατηγόρησε τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης για διακρίσεις σε βάρος των ανθρώπων που τρώνε μεγάλα γεύματα ή, γενικότερα, τρώνε πολύ. Ο ίδιος αναρωτιέται:

“Μπορώ να φάω πολύ, είναι αυτό λάθος;”

Ο επιχειρηματίας του εστιατορίου απάντησε στο ίδιο κανάλι πως ο Mr. Kang έτρωγε “υπερβολικά πολύ”. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι έτρωγε σε βαθμό που η επιχείρηση έχανε χρήματα. Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά:

“Κάθε φορά που έρχεται, χάνω μερικές εκατοντάδες γουάν.

Ακόμα και όταν πίνει γάλα σόγιας μπορεί να πιει 20 με τριάντα μπουκάλια. Όταν τρώει χοιρινά ποδαράκια, εξαφανίζει έναν ολόκληρο δίσκο. Και όσο για τις γαρίδες, συνήθως οι άνθρωποι χρησιμοποιούν λαβίδες για να πάρουν μερικές, αυτός τις παίρνει όλες με τον δίσκο.”

Ο εξοργισμένος ιδιοκτήτης ανακοίνωσε, μάλιστα, την ώρα που βρισκόταν στον “αέρα” της εκπομπής πως θα απαγορεύσει την είσοδο, όχι μόνο στον Mr. Kang, αλλά σε όλους τους live-streamers, δηλαδή, σε όσους μεταδίδουν ζωντανά τα γεύματά τους στους ακολούθους τους στο διαδίκτυο.

Η ιστορία έγινε αμέσως viral στις κινεζικές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και το ρεπορτάζ καταμετρά, ήδη, πάνω από 250 εκατομμύρια θεάσεις στο Weibo. Τα σχόλια και όσοι έχουν παρακολουθήσει την ιστορία είναι διχασμένοι για το ποιος έχει, τελικά, δίκιο…

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;