4 λάθη που κάνουμε όλοι όταν πάμε για φαΐ σε κάποιο εστιατόριο
Σίγουρα θα έχεις κάνει μερικά από αυτά τα λάθη και εσύ!

Ένα από τα πιο ωραία ραντεβού είναι να πας να φας σε ένα καλό εστιατόριο με τη σχέση σου. Να δοκιμάσεις μία νέα κουζίνα, να πιείτε ένα ποτήρι κρασί και να συζητήσετε. Όμως, συχνά, στα εστιατόρια κάνουμε αρκετά λάθη με τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε.

Ξεχνάμε αρκετά βασικά πράγματα που θα κάνουν και τον τρόπο που μας εξυπηρετούν καλύτερο, αλλά και εμείς θα απολαύσουμε καλύτερα το φαγητό μας.

Πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι  βασικοί κανόνες που συχνά ξεχνάμε;

1. Ο τρόπος που τοποθετείς τα μαχαιροπίρουνα

Μετά το φαγητό σου, ο τρόπος που θα αφήσεις στο τραπέζι το μαχαίρι και το πιρούνι σου, μπορεί να δηλώσει στον σερβιτόρο πολλά πράγματα. Από τα να σου σερβίρει το επόμενο πιάτο, μέχρι να καταλάβει ότι έχεις ολοκληρώσει το δείπνο σου.

2. Βοηθάς τους σερβιτόρους να καθαρίσουν το τραπέζι

Μπορεί να το κάνεις για καλό, πολλές φορές, όμως, τους κάνεις τη ζωή αρκετά πιο δύσκολη. Είναι πιο εύκολο να τους αφήσεις να τα μαζέψουν μόνοι τους και, αν χρειαστούν τη βοήθειά σου, θα στο πουν.

3. Οι απαιτήσεις που έχεις

Γενικά, όταν πας σε κάποιο εστιατόριο πρέπει έχεις απαιτήσεις από το σέρβις και το φαΐ, όμως, να μην ξεπερνάνε τα όρια. Δε σημαίνει ότι με το να είσαι αυστηρός προς τους σερβιτόρους, ξέρεις και να τρως.

4. Δεν αφήνεις tips

Πολλές φορές ξεχνάς να αφήσεις tip. Όμως, πρέπει να ξέρεις ότι πολλά εστιατόρια έχουν το tips σαν μία άτυπη βαθμολογία για το σέρβις και την κουζίνα. Οπότε, αν είσαι ικανοποιημένος μην ξεχνάς ποτέ να αφήνεις tip. Αν πάλι έχεις κάποια θέματα καλό είναι να τα εκφράζεις σε αυτούς που σε εξυπηρετούν.

Δες ακόμα: Τα 5 πιο περίεργα εστιατόρια στον κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;