Συγκίνησαν οι κολλητοί του Mad Clip: «Δεν τον άλλαξαν ούτε η φήμη, ούτε τα λεφτά, ήταν πάντα ο Pete»
«Ήταν από τους πιο αληθινούς ανθρώπους» - Όσα είπαν οι τέσσερις καλοί φίλοι του Mad Clip στον Σταύρο Θεοδωράκη και στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης

Ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι Πρωταγωνιστές, η εκπομπή που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, επέστρεψαν μέσα από την συχνότητα του Alpha και χτες, Πέμπτη (25/11) στις 00:30 είδαμε ένα επεισόδιο που ασχολήθηκε με την εγχώρια τραπ σκηνή.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, οι Πρωταγωνιστές της ελληνικής τραπ μίλησαν με τον Σταύρο Θεοδωράκη για τη μουσική, για τη ζωή τους και για  την εξέλιξή τους μέσα στον χώρο. Μέσα στο δίωρο αφιέρωμα στον Alpha, είδαμε και ακούσαμε γνωστούς καλλιτέχνες, από πιο “παλιούς”, όπως ο Υποχθόνιος, μέχρι καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, Saske, Light, Toquel, Mente Fuerte, Moose, Νέγρο του Μοριά, Ghetto Queen, οι οποίοι – μεταξύ άλλων -απάντησαν στο επίμαχο ερώτημα που γυροφέρνει τη σκηνή: Τι από αυτά που λένε στα τραγούδια τους ανταποκρίνονται στην αλήθεια;

Στην εκπομπή, μίλησαν και τέσσερις κολλητοί του MadClip, του γνωστού τράπερ που έχασε τη ζωή του αναπάντεχα στις 2 Σεπτεμβρίου 2021 από τροχαίο.

Οι φίλοι του συναντήθηκαν στην πλατεία των Σουρμένων στα νότια και μνημόνευσαν τον αγαπημένο τους, εκλιπόντα φίλο: Οι Strat, Mike, Con The G και dj Stephan, κρατώντας με δυσκολία τα δάκρυα τους, μίλησαν για τον φίλο τους που δεν είναι πια στη ζωή και είπαν πως δεν θα βγει άλλος σαν αυτόν.”

Οι κολλητοί του MadClip θυμήθηκαν τον άνθρωπο που τους έκανε να γελάνε, τη μεγάλη καρδιά που δεν ξέκοψε από τις πλατείες μόλις έβγαλε χρήματα και απέκτησε φήμη, τον φίλο που τους έλεγε να μην οδηγούν όταν πίνουν.

«Ήταν ένας άνθρωπος που ξεκίνησε από το μηδέν. Εργατικός φουλ, δεν ήξερα άλλον τόσο εργατικό όσο εκείνος. Δεν σταματούσε να δουλεύει ποτέ. Δεν ήθελε να βλέπει τον κόσμο να τσακώνεται μεταξύ τους, τους αγαπούσε όλους, ένωνε τη μουσική, ένωνε τον κόσμο.

Εμφανίσιμος, καλή καρδιά, δεν ήταν τσογλάνι. Ακόμη και που έπιασε χρήματα, γινόταν ακόμη καλύτερος. Αδερφός, δεν θα άφηνε κανέναν να μιλήσει άσχημα για φίλο του. Δεν ξέχασε τίποτα, ερχόταν ακόμη στην πλατεία και άραζε. Δεν ήταν ο Mad Clip, ήταν πάντα ο Pete. Ήταν από τους πιο αληθινούς ανθρώπους», ανέφεραν οι συγκινημένοι οι κολλητοί του φίλοι.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;