Κακοκαιρία: Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αθήνα - Καταρακτώδεις βροχές και χαλάζι (Photos & Vids)
Η καταρρακτώδης βροχή που σαρώνει το λεκανοπέδιο σήμερα Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, προκάλεσε μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας - Δείτε φωτογραφίες, βίντεο και χάρτες

Ισχυρή καταιγίδα με χαλάζι πλήττει αυτή την ώρα σήμερα, Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, τα βόρεια προάστια και το μεγαλύτερο μέρος του λεκανοπεδίου Αττικής, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί και κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους.

Η κακοκαιρία και η ισχυρή καταιγίδα φαίνεται πως έχει προκαλέσει και προβλήματα στο δίκτυο, καθώς η Νέα Κηφισιά έχει μείνει χωρίς ρεύμα.

Το νέο «κύμα» κακοκαιρίας δεν άφησε ανεπηρέαστη την πρωτεύουσα, καθώς ήδη εκδηλώνονται βροχές και τοπικές καταιγίδες από χτες, Πέμπτη.

Δείτε βίντεο από τη σημερινή καταιγίδα στο Ίλιον:

 

Δείτε φωτογραφίες από την κακοκαιρία που σαρώνει τη χώρα:

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες λόγω της ατμοσφαιρικής κυκλοφορίας πάνω από την Ευρώπη και της κίνησης του αεροχειμάρρου.

Από τις απογευματινές ώρες και σταδιακά από τα δυτικά προς τα ανατολικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, εκτός από τα βορειοδυτικά και τα βορειοανατολικά τμήματα, όπου οι τοπικές βροχές και καταιγίδες θα διατηρηθούν και κατά τις βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.

Από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε παρακάτω χάρτες του meteo με τις θερμοκρασίες:

Η κίνηση στους δρόμους

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στο ύψος του «Δαχτυλιδιού» στο Μαρούσι, επί της λεωφόρου Κηφισίας, καταγράφεται αυτή την ώρα, με τους οδηγούς να ταλαιπωρούνται στο τιμόνι.

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας λόγω κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία δυσχεραίνει την κυκλοφορία των οχημάτων στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής από νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Στην περιοχή των βορείων προαστίων λειτουργεί ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της πρωτεύουσας, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί αυξημένη κίνηση λόγω της 26ης Νοεμβρίου, ημέρα Black Friday. Δεν είναι λίγοι και οι πολίτες που σπεύδουν στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» για τον προγραμματισμένο εμβολιασμό τους.

Αυτή την ώρα βρέχει στα βόρεια προάστια με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους.

Μποτιλιαρισμένη και η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

Φωτογραφίες: Intime

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;