Χρήστος Δάντης: Η κίνηση αλληλεγγύης στην οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου και το ξέσπασμα
Χρήστος Δάντης: Σε μία κίνηση αλληλεγγύης προς την οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου προέβη ο γνωστός τραγουδιστής και μπράβο του!

Σε μία τεράστια κίνηση αλληλεγγύης προς την οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου προχώρησε ο γνωστός τραγουδιστής, Χρήστος Δάντης. Ειδικότερα, ο γνωστός τραγουδιστής με ανάρτησή του στο Facebook κάλεσε τον κόσμο να συνδράμει οικονομικά με σκοπό να βοηθήσει την οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου στα έξοδα της δίκης, η οποία είναι ακόμη εν εξελίξει.


Ο Χρήστος Δάντης στο βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook τονίζει μεταξύ άλλων ότι είναι κρίμα στις μέρες μας να συζητάμε για τα θεμελιώδη δικαιώματα των ανθρώπων, ενώ στην λεζάντα του βίντεο έγραψε:

“Στόχος μας είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας Κωστόπουλου, προκειμένου να ανταπεξέλθει στα έξοδα της δίκης, αλλά και το να είμαστε δίπλα της, ώστε να νιώσει ότι δεν είναι μόνη της και ότι ενώνουμε τις φωνές μας μαζί της και ζητάμε Δικαιοσύνη. Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία οικονομικής ενίσχυσης μέσω του συνδέσμου https://gogetfunding.com/justice-for-zak, ο οποίος συνδέεται ευθέως με την οικογένεια του/της Ζακ/Zackie Oh, είναι ακόμη εν ισχύ και υπάρχει ανάγκη για οικονομική στήριξη.”

Μάλιστα, στο τέλος του βίντεο ο τραγουδιστής ερμηνεύει ένα ξεχωριστό και αρκετά συναισθηματικό τραγούδι προκειμένου να κινητοποιήσει ακόμη περισσότερο κόσμο να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου.

Μέχρι στιγμής όλα φαίνονται καλά και έτσι είναι, καθώς ένα διάσημος τραγουδιστής προσπάθησε να κάνει ένα καλό βοηθώντας μία οικογένεια που έχασε χωρίς λόγο και αιτία το παιδί της, επειδή ήταν “διαφορετικό”. Το δικαστήριο, ωστόσο, βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, αν και έχουν περάσει τρία χρόνια από τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, και ο Χρήστος Δάντης μέσω του βίντεο του ζήτησε δικαιοσύνη και παρακίνησε ανθρώπους να δείξουν συμπαράσταση στην οικογένεια του Ζακ.

Ακόμη και σε αυτή την αλληλέγγυα κίνηση του Χρήστου Δάντη, όμως, βρέθηκαν “αρνητές” -για να είμαστε και στο πνεύμα των ημερών- που ενοχλήθηκαν από την κίνησή του.

Ο τραγουδιστής όμως απάντησε σε όσα άτομα ενοχλήθηκαν από το βίντεο με ένα νέο μήνυμα στον τοίχο του στο Facebook, στο οποίο έλεγε τα εξής:

Είδα πως αρκετοί ενοχλήθηκαν σε σχέση με την ανάρτηση μου για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του Ζακ Κωστοπουλου στον αγώνα που κάνει για να βρει δικαιοσύνη. Υπενθυμιζω ότι ο Ζακ Κωστοπουλος δεν πέθανε επειδή έφαγε μεταλλαγμένα, δεν πέθανε από κάποια ασθένεια, αλλά τον ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ στην κυριολεξία επειδή ήταν «διαφορετικός». Αφήστε εμένα να στηρίζω τους ανήμπορους να ζήσουν με το δικαίωμα τους να ναι «διαφορετικοί», κι εσείς ανοίξτε κανένα λαγούμι να κρυφτείτε, γιατί το πολύ «Αντριλίκι» είναι ύποπτο «κοπέλες μου».

Αν με ρωτάτε, πολύ καλά έκανε ο Χρήστος Δάντης και τοποθετήθηκε επί του θέματος εφ’ όσον είναι ευαισθητοποιημένος πάνω σε αυτό. Άλλωστε, τέτοιους celebrities θέλουμε: Να βλέπουν το καλό, να το κάνουν και να παρακινούν και τους ανθρώπους τριγύρω τους να το κάνουν.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;