GNTM 4: Σουρεαλισμό και weird posing σε ένα κινούμενο κύβο θα δούμε απόψε στον διαγωνισμό (Trailer)
GNTM 4: Όσα θα δούμε σήμερα στον διαγωνισμό - Δείτε το trailer

Σήμερα, Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, όπως κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00, θα δούμε μέσα από την συχνότητα του Star ακόμη ένα επεισόδιο του GNTM 4.

Πιο συγκεκριμένα, στο 20ο επεισόδιο του GNTM 4 μετά την τελευταία αποχώρηση του Γιάννη Μπούτου και τις 4 αφίξεις έχει διαμορφωθεί το top 12 του διαγωνισμού με τον νικητή ή την νικήτρια να βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες και τις παίκτριες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Δευτέρα (15/11) θα δούμε παλιούς και νέους παίκτες και παίκτριες να ποζάρουν περίεργα. Συγκεκριμένα, στην αρχή θα δούμε τα μοντέλα να “λιώνουν” πάνω σε ένα έπιπλο, καθώς το ζητούμενο είναι ο σουρεαλισμός και το weird posing, όπως ακούγεται να λέει και η Ζενεβιέβ. Φυσικά, ο νικητής ή η νικήτρια της δοκιμασίας θα έχει ένα ενδιαφέρον έπαθλο, αλλά μένει να δούμε τι έπαθλο θα είναι αυτό στο σημερινό επεισόδιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Στην συνέχεια του επεισοδίου σειρά έχει η δοκιμασία αποχώρησης, που επίσης περιλαμβάνει weird posing. Ειδικότερα, τα επίδοξα μοντέλα μπαίνοντας στο set βλέπουν τον Γιώργο Καράβα να ποζάρει μέσα σε έναν κινούμενο κύβο. Έτσι, η Ζενεβιέβ εξηγεί ότι το ζητούμενο είναι να ποζάρουν περίεργα μέσα στον κύβο όσο αυτός κουνιέται, ενώ παράλληλα η έκφρασή τους παραμένει ήρεμη.

Βλέποντας κάποια στιγμιότυπα από το σημερινό επεισόδια διαπιστώνουμε πως η δοκιμασία με τον κύβο θα είναι αρκετά δύσκολη, αλλά κάποιοι παίκτες και παίκτριες καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή ακούγοντας πολύ θετικά σχόλια.

Δείτε το trailer εδώ:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
90'
2 - 1
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
0'
56 - 59
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1