Big Brother: Ανατροπή με αποχώρησε ενός από τα φαβορί - Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι
Ανακοινώθηκε πότε θα δούμε τον μεγάλο τελικό του Big Brother.

Ακόμα ένα live του Big Brother παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής. Σε αυτό το live, όμως, πέρα από την ανακοίνωση του παίκτη που αποχωρεί από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, μάθαμε και πότε θα τελειώσει το ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Όπως ανακοίνωσε η παρουσιάστρια, Νάταλι Κάκκαβα, το Big Brother οδηγείται με γοργούς ρυθμούς προς τον μεγάλο τελικό! Κατά τη διάρκεια του live, η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους διαγωνιζόμενους πως το τέλος πλησιάζει και ο μεγάλος τελικός έρχεται σε πέντε εβδομάδες. Όπως είπε χαρακτηριστικά η Νάταλι Κάκκαβα:

“Παιδιά κοιτάξτε να δείτε, καταλαβαίνω ότι έχουν μείνει μόνο πέντε εβδομάδες για τον μεγάλο τελικό. Το έπαθλο είναι πλέον μπροστά στα μάτια σας, η αγωνία και οι εντάσεις κορυφώνονται και σίγουρα ακόμα μεγαλύτερη αγωνία απόψε το βράδυ έχουν οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση”

Και επίσημα, πλέον, το μεγάλο φινάλε του Big Brother θα γίνει την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου!

Επίσης, στο τέλος της βραδιάς ανακοινώθηκε και ποιος παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Για αυτή την εβδομάδα υποψήφιοι ήταν ο Κώστας, η Άννα, ο Νάσος και η Ευδοκία.

Ποιος από αυτούς τους συγκατοίκους κατάφερε να συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και θα έπρεπε να αποχωρήσει από το Big Brother;

Λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Γρηγόρης Γκουντάρας, ανακοίνωσε τον παίκτη που αποχωρεί από το παιχνίδι. Αυτός ήταν ο Κώστας Στυλιανάκης.

Η ανακοίνωση του αποτελέσματος έκανε πολλούς συμπαίκτες του να ξεσπούν σε κλάματα. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για μία αποχώρηση που σίγουρα αιφνιδίασε και τους τηλεθεατές του Big Brother καθώς ο παίκτης από την Κρήτη θεωρούταν από πολλούς ως φαβορί για τη νίκη.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;