Βίκυ Καγιά για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν τσακωθήκαμε ποτέ - Είναι σα να γίνεται απέναντί μου μια επίθεση
Βίκυ Καγιά: Απαντάει στα σχόλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - "Είναι σαν να γίνεται πια απέναντί μου μια επίθεση η οποία δεν μου αρμόζει"

Την περασμένη Τρίτη (9/11), η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν καλεσμένη στο The 2night Show, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο GNTM και την απόφασή της να φύγει από την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού “ρίχνοντας τα βέλη της” στην Βίκυ Καγιά.


Έτσι, η Βίκυ Καγιά μιλώντας σήμερα Παρασκευή (12/11) η Βίκυ Καγιά στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη απάντησε στο σχόλιο της πρώην συνεργάτιδάς της ως εξής:

“Ποιοι είναι οι όλοι που ξέρουν την αλήθεια; Είναι κουραστικό γιατί προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Ρωτήστε την ίδια. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, δεν ανταλλάξαμε κακή κουβέντα, δεν υπήρξε ποτέ άσχημο κλίμα, δεν ξέρω τι να σας πω ειλικρινά.

Πληγώθηκε ποιος; Από μένα; Δεν είχα ποτέ κάποια τέτοια εντύπωση ότι την πείραξε κάτι γιατί είχαμε μια συνεργασία άρτια δύο χρόνια.

Με πήρε ποτέ τηλέφωνο και δεν της το σήκωσα; Όποτε θέλει ας πάρει, εννοείται. Προσπάθησε ποτέ να μου μιλήσει και δεν της σήκωσα το τηλέφωνο; Μου φαίνεται περίεργο το “δεν είχε το περιθώριο να μου μιλήσει”. Ήμασταν δίπλα δίπλα δύο χρόνια. Ποιο περιθώριο χρειάζεται για να μιλήσει κάποιος σε κάποιον; Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάγαμε για όλα τα άλλα, κάναμε την πλάκα του αιώνα, ήμασταν στα ταξίδια μέρες ολόκληρες μαζί και δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε για ποιο λόγο; Αυτό πρέπει να σας το απαντήσει μόνο η ίδια.”.

Έπειτα, η Βίκυ Καγιά συνέχισε λέγοντας:

“Πάντως εγώ, όταν είχα κάτι να πω στους συνεργάτες μου, πάντα το έλεγα. Το τηλέφωνό μου το έχει, τις ευχές μου τις πήρε όταν ξεκίνησε η εκπομπή της. Την έχω δει ποτέ έξω και δεν την έχω αγκαλιάσει;

Είναι σαν να γίνεται πια απέναντί μου μια επίθεση η οποία δεν μου αρμόζει και δεν μου αξίζει γιατί δεν έχω ενοχλήσει άνθρωπο ποτέ”.

Τέλος, η παρουσιάστρια του Dancing with the Stars πρόσθεσε στα λεγόμενά της:

“Δεν έχω πει ποτέ στο κανάλι «θα πάρετε αυτόν, θα διώξετε τον άλλον». Μου είπαν ότι δεν θα είναι, έχει πάει στον Alpha. Κάθε φορά το κανάλι αποφασίζει τι θα γίνει και πώς θα γίνει και δεν ρωτάει εμένα”.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;