GNTM 4: Απόψε οι μεγάλες επιστροφές με πασαρέλα και guest την Ελένη Φουρέιρα (Trailer)
GNTM 4: Ένα επεισόδιο "fuego" με επιστροφές παικτών, πασαρέλα, κλάματα και guest την Ελένη Φουρέιρα!

Σήμερα, Τρίτη (9/11), θα παρακολουθήσουμε ακόμη ένα επεισόδιο του GNTM 4, καθώς ο αγαπημένος διαγωνισμός μοντέλων προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 μέσα από την συχνότητα του Star.

Στο trailer βλέπουμε παίκτες και παίκτριες που αποχώρησαν στα προηγούμενα επεισόδια να βρίσκονται στο γνώριμο πλατό του διαγωνισμού και αυτό μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: Κάποιο ή κάποιες θα επιστρέψουν στο σπίτι, ώστε να διεκδικήσουν το έπαθλο και τον τίτλο του Greece’s Next Top Model.

Ακόμη, σήμερα θα παρακολουθήσουμε μία εντυπωσιακή πασαρέλα, καθώς τα μοντέλα θα κληθούν να περπατήσουν στο πλατό της εκπομπής κάνοντας πασαρέλα και φορώντας ρούχα από την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 του διάσημου σχεδιαστή, Απόστολου Μητρόπουλου.

Στο τέλος της πασαρέλας τα επίδοξα μοντέλα θα πρέπει να ποζάρουν, ενώ ρυθμό θα τους δώσει η αγαπημένη τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα που θα τραγουδήσει στο πλατό του GNTM μερικές από τις επιτυχίες της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Αξίζει να σημειωθεί ότι μάλλον τα μοντέλα θα ποζάρουν μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, καθώς στο trailer βλέπουμε μοντέλα, όπως ο  Στυλιανός και η Κυβέλη, να στέκονται δίπλα στην εκθαμβωτική τραγουδίστρια και δείχνουν σα να προσπαθούν να πάρουν μια πόζα. Παράλληλα, βλέπουμε πολλά μοντέλα να τα δίνουν όλα επί σκηνής, αλλά δε λείπουν τα ατυχήματα. Άλλωστε, στο trailer βλέπουμε ξεκάθαρα μία άτυχη στιγμή για την Όλγα, η οποία κοντεύει να πέσει.

Ακόμη, φαίνεται πως σήμερα θα υπάρξουν έντονες στιγμές στο πλατό, καθώς οι κριτές φαίνονται δυσαρεστημένοι με την απόδοση ορισμένων παικτών και παικτριών. Επιπλέον, ο Δημήτρης Σκουλός ρωτάει τον Ναπολέοντα με σοβαρό ύφος αν είναι σίγουρος για κάτι και εκείνος στην συνέχεια λέει με σιγουριά: “Ναι. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό που λέω”.  Τέλος, στο trailer βλέπουμε ορισμένους παίκτες να κλαίνε, ενώ σε κλάματα ξεσπάει και η κριτής Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;