GNTM 4 - Spoiler: Ποιοι παίκτες επιστρέφουν στο σπίτι
Στο σημερινό επεισόδιο (9/11), τρεις παίκτες επιστρέφουν στο σπίτι του GNTM 4 και διεκδικούν εκ νέου τον τίτλο του Greece's Next Top Model και το μεγάλο έπαθλο. Δείτε ποιοι είναι.

Χθες, Δευτέρα 8/11, είχαμε άλλη μία αποχώρηση είχαμε στο GNTM 4, με τα μοντέλα του ριάλιτι να είναι πλέον στο Top 9 μετά την αποχώρηση και του Αιμιλιανού, ο οποίος είχε την χειρότερη λήψη στο concept με το Rodeo.

Και ενώ οι παίκτες και οι παίκτριες πιστεύουν πως βρίσκονται μία ανάσα από την τελική ευθεία του διαγωνισμού, στο επεισόδιο της Τρίτης 9/11, θα έρθουν αντιμέτωποι με μία μεγάλη έκπληξη, αφού τα δεδομένα αλλάζουν.

Συγκεκριμένα, απόψε, τρεις παλιοί παίκτες του GNTM 4 θα επιστρέψουν στο σπίτι και στον διαγωνισμό, διεκδικώντας εκ νέου τον τίτλο του επόμενου Greece’s Next Top Model και τα “χρυσά” έπαθλα του νικητή.

Η επιλογή θα γίνει από τον Alex Babahmadi, επικεφαλής επικοινωνίας για το πρακτορείο Elite Models παγκοσμίως, ο οποίος θα δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στα μοντέλα που θεωρεί πως έχουν δυνατότητες να προχωρήσουν.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως τα τρία άτομα που θα επιστρέψουν στο σπίτι του ριάλιτι μόδας του Star είναι αγόρια και πρόκειται για τους: Αγγαίο, Ντίνο, Θάνο.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Έπειτα, τα μοντέλα θα χορέψουν στους καυτούς ρυθμούς της Ελένης Φουρέιρα, κάνοντας πασαρέλα για την νέα κολεξιόν του σχεδιαστή μόδας Απόστολου Μητρόπουλου. Ποιοι θα ξεχωρίσουν άραγε;

Δείτε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1