Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στον Λευκό Οίκο με τιμές
Στον Λευκό Οίκο βρέθηκαν, Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο. Τα τιμητικά λόγια του Τζο Μπάιντεν και το δώρο του Γιάννη στον Αμερικανό πρόεδρο.

Στον Λευκό Οίκο, βρέθηκαν ο  Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο αδερφός του Θανάσης, προκειμένου να τους τιμήσει ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος  του NBA πέρυσι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα των Μιλγουόκι Μπακς κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στον Λευκό Οίκο. Μάλιστα ο Τζο Μπάιντεν “έπλεξε” το εγκώμιο του Greek Freak και της οικογένειάς του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δώρισε μάλιστα στο Τζο Μπάιντεν, ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Ο Αμερικανός πρόεδρος ενθουσιάστηκε και δεσμεύτηκε να τα φορέσει.

«Θα με κάνεις ήρωα στα παιδιά μου», είπε ο Τζο Μπάιντεν.

Η ανάρτηση του Τζο Μπάιντεν

 

«Είναι τιμή να φιλοξενούμε τους Πρωταθλητές Μπακς. Συγχαρητήρια σε όλους για την κατάκτηση του τίτλου, τους παίκτες, το επιτελείο, τους φιλάθλους. Στους Τελικούς ήσασταν πίσω με 0-2, αλλά δεν σταματήσατε να πιστεύετε και να παλεύετε», τόνισε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Γιάννη, έβαλες 50 πόντους στο Game 6. Πενήντα. Το χειρότερο είναι πως θυμάμαι και τα δύο πρωταθλήματα των Μπακς. Αυτό που το κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο είναι ότι βρίσκεσαι εδώ με τον αδελφό σου. Είναι παιδιά μιας οικογένειας μεταναστών από τη Νιγηρία, που πήγαν στην Ελλάδα. Αυτό είναι σπουδαίο. Ξέρω πως η μητέρα σου είναι τόσο περήφανη που σε κοιτάζει, όπως κι ο πατέρας σου από εκεί ψηλά. Είστε μια τρομερή οικογένεια. Νομίζω πως κερδίσατε σε διαγωνισμό γονιδίων», ήταν τα λόγια του Μπάιντεν.

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

 

Η ανάρτηση του Θανάση Αντετοκούνμπο

 

Στιγμές από την τελετή

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1