ΕΚΤ: Διεθνές διαδικτυακό συνέδριο με τίτλο
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το διαδικτυακό συνέδριο που αφορά τις ανθρωπιστικές και τις κοινωνικές επιστήμες.

To Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), εταίρος του ευρωπαϊκού έργου TRIPLE, συμμετέχει στο πρώτο διεθνές συνέδριο του έργου με τίτλο “Empowering Discovery in Open Social Sciences and Humanities”, που θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 22-24 Νοεμβρίου 2021.

Στο πλαίσιο της διαδικτυακής εκδήλωσης θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό η beta έκδοση της πλατφόρμας GoTriple η οποία επιτρέπει την ενιαία αναζήτηση και πρόσβαση σε ερευνητικούς πόρους που σχετιζονται με τις Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες (ΑΚΕ).

Εκτός από την πλατφόρμα GoTriple, στο συνέδριο θα συζητηθούν θέματα όπως: η χρηματοδότηση από το πλήθος (crowdfunding) στις ΑΚΕ, επιχειρηματικά μοντέλα για την Ανοικτή Επιστήμη και ο ρόλος των ΑΚΕ στο Ευρωπαϊκό Νέφος Ανοικτής Επιστήμης (EOSC: European Open Science Cloud).

Σκοπός του συνεδρίου είναι να φέρει κοντά μέλη των κοινοτήτων ΑΚΕ και της κοινότητας της Ανοικτής Επιστήμης (ερευνητές, προσωπικό πανεπιστημίων και βιβλιοθηκών), καθώς και άλλους ενδιαφερόμενους όπως εκδότες, δημοσιογράφους επιστήμης, στελέχη που χαράσσουν πολιτική κ.α.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;