Το
Η επιστροφή των "Ράδιο Αρβύλα" φέρνει αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Μία από τα μεγάλα μυστήρια αυτής της τηλεοπτικής σεζόν, επιτέλους, λύθηκε. Από την αρχή της σεζόν, κανείς δε γνώρισε σε ποιο κανάλι θα καταλήξει ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες. Τώρα, όμως, φαίνεται πως η παρέα του “Ράδιο Αρβύλα” έδωσαν τα χέρια με τους υπεύθυνους του ANT1 και η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου. Επίσης, έχει προγραμματιστεί και η πρεμιέρα για το “Βινύλιο“. Αυτές οι δύο εκπομπές, όμως, φέρνουν αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού.

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, στις 20:00 θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”. Η δεύτερη πρεμιέρα του Αντώνη Κανάκη έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 20:00 οπότε και θα προβληθεί το “Βινύλιο”.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Για να βρεθεί χώρος και χρόνος για να μπουν οι δύο εκπομπές του Αντώνη Κανάκη στο πρόγραμμα του ANT1, οι υπεύθυνοι του σταθμού προέβησαν σε ορισμένες αλλαγές. Έτσι, δύο προγράμματα του σταθμού αλλάζουν ώρες προβολής.

Η πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, “Ήλιος”, και το τηλεπαιχνίδι του Μάρκου Σεφερλή, “5×5”. θα προβάλλονται από την ερχόμενη Δευτέρα, σε νέες ώρες. Η επιτυχημένη καθημερινή σειρά θα βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα στις 17:30 αντί για τις 20:00 που είναι μέχρι και σήμερα η ώρα προβολής της σειράς. Από την άλλη, το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής θα προβάλλεται από την ερχόμενη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου στις 16:30 αντί για τις 17:45 που προβαλλόταν μέχρι σήμερα.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;