Το Twitter κάνει πάρτι με το
Το Twitter σε καλεί να φτιάξεις τον δικό σου τίτλο για την καλύτερη #σειρα_κορωνοιου.

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού έχει φέρει και πάλι την πανδημία στο προσκήνιο των ειδήσεων και των συζητήσεων με νέα μέτρα (που αφορούν κυρίως τους ανεμβολίαστους0), την καθημερινή μας ενασχόληση με τα κρούσματα, αλλά και το “μαύρο” χιούμορ που χρησιμοποιούμαι σε τέτοιες περίεργες καταστάσεις. Με βάση αυτό το χιούμορ, τις τελευταίες ώρες στο Twitter έχουμε δει να υπάρχει ένα υπέροχο hashtag που καταμετράει πάνω από 9.000 tweets να έχει γίνει viral. Το εν λόγω hashtag έχει τον τίτλο “#σειρα_κορωνοιου”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΟΙ 32 ΑΤΑΚΕΣ (@32atakes)

Το κωμικό hashtag καλεί τους χρήστες του Twitter, αλλά και των άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αλλάξουν τους τίτλους δημοφιλών σειρών και να τις μετατρέψουν σε σειρές για την πανδημία. Έτσι, έχουμε τη δημιουργία πολύ επιτυχημένων τίτλων σειρών που μας έχουν κάνει να γελάσουμε με την μοναδική κατάσταση που βιώνουμε τα δύο τελευταία χρόνια.

Μπορείς να φανταστείς, λοιπόν, ότι τις τελευταίες ώρες γίνεται ένα μικρό “πάρτι” στο Twitter με αυτό το hashtag. Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα και θέλουμε να δούμε και τους δικούς σου έξυπνους τίτλους για τη #σειρα_κορωνοιου!

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;