Δεν μπορείς να φανταστείς πώς περιέγραψε τη λέξη
Η... περίεργη περιγραφή της λέξης "σεντόνι" που έκανε παίκτης στο "Ρουκ Ζουκ" και πρέπει να δεις!

Μία από τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης που μας έχει συνηθίσει σε viral στιγμές είναι το “Ρουκ Ζουκ“. Αυτή τη φορά, μία ομάδα βρήκε έναν, κάπως, διαφορετικό τρόπο για να περιγράψει τη λέξη “σεντόνι”…

Πραγματικά, δεν σου περνάει από το μυαλό πώς πήγαν να περιγράψουν τη λέξη. Τουλάχιστον, συνεννοήθηκαν μεταξύ τους και η λέξη έφτασε μέχρι και τον τελευταίο παίκτη, αλλά λόγω χρόνου δεν την βρήκαν όλοι.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή!

Την Παρασκευή, λοιπόν, μία ομάδα από τις δύο που φιλοξενεί το “Ρουκ Ζουκ” είχε να περιγράψει τη λέξη “σεντόνι” και χρησιμοποίησε  ποδοσφαιρικούς όρους. Ένας από τους παίκτες, συγκεκριμένα, ο τρίτος στη σειρά ξεκίνησε να περιγράφει τη λέξη στον συμπαίκτη του λέγοντας:

“Τι δεν κουνάνε ποτέ στην Τούμπα;”

Εκείνος απάντησε:

“Την σημαία, το πανό”

Με τον συμπαίκτη του να συνεχίζει λέγοντας

“Όχι, Champions League. Τι ωραία που θα τεντώνει μέσα στην Τούμπα το…”

Εκεί ο παίκτης που έψαχνε τη λέξη κατάλαβε τι ήθελε να του περιγράψει ο συμπαίκτης του και απάντησε “σεντόνι”.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Όμως, η ποδοσφαιρική περιγραφή δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο παίκτης που πήρε την σκυτάλη αποφάσισε να το πάει και αυτός ποδοσφαιρικά, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο εξής διάλογος:

-Όχι Παναθηναϊκός

-Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

-Ναι, ποτέ

-Πρωτάθλημα, Champions League, Eυρώπη…

Ωστόσο, το buzzer ακούστηκε, καθώς είχε τελειώσει ο χρόνος και ο παίκτης δεν κατάφερε να βρει την απάντηση.

Το μόνο που μπορούμε να σχολιάσουμε είναι ότι οι παίκτες του “Ρουκ Ζουκ” χρησιμοποιούν ευφάνταστους τρόπους για να περιγράψουν ακόμα και τις πιο απλές λέξεις!

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα σε ένα επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού οι παίκτες έπρεπε να βρουν μία λέξη και χρησιμοποιήθηκε το όνομα του ΠΑΟΚ για να συνδεθεί με την Βουλγαρία. Κάτι που είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του «δικεφάλου», απαντώντας με εξώδικο κατά του ΑΝΤ1. Ο ΑΝΤ1 απάντησε μεταξύ άλλων πως:

“Η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «Rouk Zouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1.”

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;