Εξώδικο ΠΑΟΚ στον ΑΝΤ1 για το «Ρουκ Ζουκ» και...τη Βουλγαρία
Τι ειπώθηκε στο Ρουκ Ζουκ και προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΠΑΟΚ.

Στο τηλεπαιχνίδι Ρουκ Ζουκ του ΑΝΤ1, το οποίο παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια, έχουν ακουστεί κατά καιρούς διάφορα “διαμαντάκια” από τους διαγωνιζόμενους.

Βλέπε τις προάλλες, για παράδειγμα, όπου μία παίκτρια περιέγραψε τη λέξη “ταχίνι” με ένα τρόπο που άφησε άπαντες με το στόμα ανοιχτό.

Τώρα, όμως, ένα καινούριο σκηνικό παίχτηκε όταν κάποιοι παίκτες του Ρουκ Ζουκ προσπαθούσαν να βρουν τη λέξη «Βουλγαρία», φέρνοντας στο στόχαστρο, τόσο το τηλεπαιχνίδι, όσο και τον τηλεοπτικό σταθμό, αφού ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε εξώδικο και ζητάει απολογία εντός 48 ωρών «για την κατάπτυστη αναφορά που προβλήθηκε κατά την διάρκεια εκπομπής του».

Τι ακριβώς ειπώθηκε στο «Ρουκ Ζουκ» για τη “Βουλγαρία”

Σε προβολή μαγνητοσκοπημένης εκπομπής του τηλεπαιχνιδιού, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να βρουν τη λέξη «Βουλγαρία».

Για να τα καταφέρουν, λοιπόν, είπαν και πράγματα που δεν έπρεπε, όπως «ΠΑΟΚ» και «Θεσσαλονίκη». Οι λέξεις αυτές βοήθησαν τον συμπαίκτη αυτού που έκανε την ερώτηση, να απαντήσει όντως «Βουλγαρία».

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής παρακάτω:

Ωστόσο, το γεγονός ότι αυτό προβλήθηκε, το γεγονός δηλαδή ότι δεν έγινε μοντάζ, αφότου η εκπομπή δεν ήταν ζωντανή, αλλά σε μαγνητοσκόπηση, προκάλεσε πολλά νεύρα στους ανθρώπους του δικεφάλου του βορρά, όπως και σε οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Εξώδικο και απολογία εντός 48 ωρών

Από πλευράς ΠΑΟΚ, μιλούν για κατάπτυστη αναφορά, ζητώντας άμεσα επανόρθωση, και ως εκ τούτου κινήθηκαν στη λογική του εξωδίκου.

Έτσι, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισαν να απαντήσουν με εξώδικο προς τον ΑΝΤ1, ζητώντας μέσα στο επόμενο 48ωρο «να απολογηθεί για την κατάπτυστη αναφορά που προβλήθηκε κατά την διάρκεια εκπομπής του», όπως λένε στις τάξεις των ασπρόμαυρων, προσθέτοντας πως «δεν είναι ότι ειπώθηκε live, αλλά πέρασε και μετά το μοντάζ, προφανώς με την έγκριση του τηλεοπτικού σταθμού».

 

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;