Tesla Model Pi: Αυτό είναι το κινητό που θα λανσάρει ο Elon Musk (Vids)
Tesla Model Pi: Όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για το πολυαναμενόμενο smartphone της Tesla που θα φέρει πραγματική επανάσταση στον κόσμο του gadget - Χαρακτηριστικά, design, ασφάλεια και πληροφορίες για το πότε κυκλοφορεί

Μετά το λανσάρισμα του έξυπνου αυτοκινήτου της Tesla, o Elon Musk έρχεται να καταπλήξει άπαντες με την κυκλοφορία του smartphone, Tesla Model Pi.

Πότε θα κυκλοφορήσει, όμως, το νέο κινητό του γνωστού μηχανικού και επιχειρηματία; Πόσο λειτουργικό θα είναι, πώς θα μοιάζει το design και ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά του;

Το 2021 είναι -ομολογουμένως- ακόμη μία σημαντική χρονιά για τον ιδρυτή της Tesla, με τις φήμες να οργιάζουν για το νέο smartphone που αναμένεται να λανσάρει η εταιρία του.

Ναι, θα δούμε σύντομα το smartphone του Elon Musk, αφού τη φετινή χρονιά η εταιρεία παρουσίασε επίσημα το τηλέφωνο Τesla.

Σύμφωνα με την κινεζική έκδοση του MyDrivers, το gadget θα ονομάζεται Tesla Model Pi, με τους ειδικούς να πιστεύουν ότι, εάν το smartphone βγει στην αγορά, θα είναι μια πραγματική επανάσταση gadget. Σύμφωνα μάλιστα με τους ερευνητές της αγοράς smartphone, προβλέπεται σοβαρή πτώση των πωλήσεων για τους ανταγωνιστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του techwar.gr, η ημερομηνία κυκλοφορίας του smartphone της Tesla κρατιέται ακόμα καλά μυστική από την εταιρεία. Ωστόσο, τα χαρακτηριστικά και η εμφάνιση του gadget είναι ήδη γνωστά.

Tesla Model Pi: Λίγα λόγια για το design του κινητού

Ο σχεδιαστής του smartphone της Tesla είναι ο Antonio De Rosa, ένας ειδικός που έχει δημιουργήσει συναρπαστικές ιδέες για τα προϊόντα της Apple.

Ο σχεδιαστής θα κατασκευάσει το τηλέφωνο προς τιμήν της Tesla και του Starlink SpaceX. Πολλοί ερευνητές της αγοράς gadget σημειώνουν ότι το Tesla Model Pi μοιάζει με το iPhone 12.

Για παράδειγμα, το smartphone έχει τέσσερις κάμερες σε τετράγωνο πλαίσιο. Τα πλαϊνά του τηλεφώνου είναι στρογγυλεμένα με ασημί απόχρωση.

Ωστόσο, το smartphone του Musk έχει αρκετές σχεδιαστικές διαφορές. Το gadget θα έχει θήκη με επίστρωση που μπορεί να αλλάξει χρώμα, αφού, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι προγραμματιστές έχουν δημιουργήσει μια φωτοχρωμική επίστρωση που θα λαμπυρίζει με διάφορες χρωστικές υπό την επίδραση του ηλιακού φωτός.

Στο βίντεο της παρουσίασης δεν φαίνεται η μπροστινή κάμερα στα renders.

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η μπροστινή κάμερα θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη.

Επίσης, οι προγραμματιστές εισάγουν ένα ηλιακό πάνελ για επαναφόρτιση.

Το λογότυπο της εταιρείας και το όνομα του μοντέλου, ο σχεδιαστής, αποφάσισε να το σημαδέψει στο πίσω μέρος.

Τα χαρακτηριστικά του Tesla Model Pi

Κατά τη δημιουργία ενός smartphone, οι προγραμματιστές χρησιμοποίησαν σύγχρονες τεχνολογίες Tesla:

-Το τηλέφωνο θα υποστηρίζει δορυφορικό internet Starlink. Οι προγραμματιστές λένε ότι η ταχύτητα λήψης δεδομένων θα είναι έως και 210 megabit ανά δευτερόλεπτο.

-Το τηλέφωνο θα υποστηρίζει την τεχνολογία Neuralink, η οποία θα διαβάζει πληροφορίες από τον εγκέφαλο του κεφαλιού. Οι προγραμματιστές δηλώνουν ότι σε περιπτώσεις τραυματισμού, οι χρήστες θα αντικαταστήσουν ορισμένες από τις εγκεφαλικές λειτουργίες. Τέτοιες λέξεις ακούγονται σαν κάτι από ταινία για το μέλλον και προκαλούν χαρά.

-Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν smartphone για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων Marscoin. Έτσι, οι άνθρωποι θα μπορούν να κερδίζουν εικονικά χρήματα κάνοντας εξόρυξη στα τηλέφωνά τους.

-Το smartphone θα μπορεί να συγχρονίζεται με άλλες συσκευές Tesla.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το αυτοκίνητο Tesla έχει πάρει τεράστια θέση στην αγορά και γίνεται όλο και πιο δημοφιλές χάρη στις δυνατότητές του, γίνεται σαφές ότι το τηλέφωνο Elon Musk θα φέρει επανάσταση στην αγορά τηλεφώνων.

-Το smartphone της Tesla θα ακολουθήσει τα βήματα του μεγάλου αδερφού της, του αυτοκινήτου, και θα κερδίσει τις καρδιές των χρηστών.

Tesla Model Pi Security

Το Tesla Model Pi θα υποστήριζε το Internet Starlink – αυτές οι πληροφορίες είναι αρκετές για να αξιολογήσουμε την ασφάλεια του Tesla Model Pi. Πέρυσι, ο Elon Musk ξεκίνησε το Starlink, ένα δορυφορικό Διαδίκτυο. Αυτό το έργο βρίσκεται ακόμα σε δοκιμή beta (προς το παρόν, το δίκτυο είναι διαθέσιμο μόνο σε ορισμένες περιοχές).

Ο Musk σχεδιάζει να ξεκινήσει το δίκτυο παγκοσμίως το 2021. Ωστόσο, οι ειδικοί ανακάλυψαν ένα πρόβλημα στο δορυφορικό Διαδικτυακό σύστημα Starlink: οι χάκερ μπορούν εύκολα να υποκλέψουν την κίνηση του Starlink.

Ο επικεφαλής της SpaceX δήλωσε ότι η εταιρεία έχει αναπτύξει το ιδιόκτητο πρωτόκολλό της για την κρυπτογράφηση των δεδομένων των χρηστών και θα χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτά τα δύο στοιχεία θα παρέχουν στους ανθρώπους ασφάλεια. Ωστόσο, οι χάκερ Turla παρέκοψαν με επιτυχία την κυκλοφορία. Χρησιμοποίησαν τη μέθοδο πειρατείας δορυφορικών καναλιών του προτύπου DVB-S, μετά την οποία ξεκίνησαν οι επιθέσεις με την εισαγωγή κακόβουλων προγραμμάτων.

Για όποιον, λοιπόν, σκοπεύει να αγοράσει ένα smartphone και να συνδεθεί στο Starlink, χρειάζεται μία πιο σοβαρή προστασία.

Για παράδειγμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα VPN χωρίς καταγραφή. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι τέτοια πλεονεκτήματα VPN είναι πολλά.

Μερικά από αυτά είναι και τα εξής:

-Η δυνατότητα ανώνυμη περιήγηση σε ιστότοπους.

-Κρυπτογράφηση μιας πραγματικής IP.

-Αποκλεισμός επιβλαβών διαφημίσεων.

-Ασφάλεια σύνδεσης σε δωρεάν Διαδίκτυο.

Λίγα λόγια για την Tesla

Η Tesla είνα είναι μια αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία σχεδιάζει, παράγει και πουλάει αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα. H εταιρία ιδρύθηκε την 1η Ιουλίου του 2003 και είναι εισηγμένη εταιρεία, η μετοχή της οποίας διαπραγματεύεται στον χρηματιστηριακό δείκτη NASDAQ με το σύμβολο TSLA. Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2013, η Tesla είχε κέρδη, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Kύριος μέτοχος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Elon Musk, ο οποίος, όπως έχει πει, οραματίζεται την Tesla ως μια ανεξάρτητη αυτοκινητοβιομηχανία, που στοχεύει να προσφέρει ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε προσιτές τιμές για τον μέσο καταναλωτή στο μέλλον. Η τιμή του Tesla Model 3, οι πωλήσεις του οποίου ξεκίνησαν προς τα τέλη του 2017, ξεκινάει από τα 35.000 δολάρια χωρίς οποιοδήποτε κυβερνητικό κίνητρο.

Παρότι πλέον η εταιρεία είναι στα χείλη όλων, πριν από μερικά χρόνια αντιμετώπισε δυσκολίες. Για παράδειγμα, η εταιρεία θεώρησε ότι ήταν δύσκολο να προμηθεύει εξαρτήματα μηχανών, τα στελέχη έχασαν πολύτιμα ταλέντα και προέκυψαν διαφωνίες μεταξύ των επενδυτών. Η εταιρεία βρισκόταν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, αλλά ο Musk δημιούργησε καινοτόμα προϊόντα και συσκευές που βοήθησαν την εταιρεία να σηκωθεί από τις στάχτες.

Το 2020 αποτέλεσε έτος-ορόσημο για τον Elon Musk. Η SpaceX, της οποίας ηγείται, έχει συνάψει ένα επικερδές συμβόλαιο με τη NASA.

Τότε, ο ιδρυτής της Tesla έγινε διάσημος για την εκτόξευση του διαστημικού σκάφους Crew Dragon.

Στις 10 Ιουνίου 2020, η αξία μιας μετοχής στην εταιρεία αυτοκινήτων Tesla ήταν ήδη πάνω από 1000 $, με αποτέλεσμα η Tesla να γίνει η πιο ακριβή εταιρεία αυτοκινήτων στον κόσμο.

Με πληροφορίες από techwar.gr

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1 
  
 1