Harry Styles: Για άλλη μία φορά στο πλευρό της LGBTQ+ κοινότητας
O Harry Styles για άλλη μία φορά απέδειξε την στήριξή του στην LGBT+ κοινότητα, βοηθώντας μία κοπέλα να κάνει "coming out" στη μητέρα της.

Ο Harry Styles έχει αποδείξει πολλές φορές ότι στηρίζει την LGBTQ+ κοινότητα. Στο Μιλγουόκι, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του Love On Tour, ο Βρετανός τραγουδιστής ενώ η συναυλία του βρισκόταν σε εξέλιξη, βοήθησε μία fan του να αποκαλύψει τον σεξουαλικό της προσανατολισμό στην μητέρα της. Συγκεκριμένα, μια από τις θαυμάστριες του Βρετανού performer βρισκόταν μπροστά στη σκηνή κρατώντας ένα μικρό πανό που έγραφε: «H μαμά μου βρίσκεται στον Τομέα 201. Βοήθησέ με να κάνω coming out». Ο γνωστός τραγουδιστής, μόλις το είδε, έδωσε το μικρόφωνο στην κοπέλα για να κάνει μόνη της την ανακοίνωση. Όταν, όμως, διαπίστωσε πως το άγχος της και η πολυκοσμία δεν βοηθούσαν, προσφέρθηκε να το ανακοινώσει ο ίδιος.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @harrystyles

Έτρεξε πάνω στη σκηνή σιγοτραγουδώντας μόνος του προτού βροντοφωνάξει «Η Λίζα, είναι γκέι!».

Το πλήθος ξέσπασε σε επευφημίες και χειροκροτήματα ενώ η κάμερα ζούμαρε στη μαμά της κοπέλας που έμοιαζε ενθουσιασμένη. «Τώρα, δεν θέλω να χαλάσω τη στιγμή, αλλά δεν θα ήταν ωραία αν ήσασταν λίγο πιο κοντά οι δυο σας;» είπε ο Harry Styles.

«Ευχαριστώ που δημιούργησες έναν ασφαλή χώρο για μένα. Ευχαριστώ που με άφησες να μεγαλώσω μαζί σου ως φαν. Ευχαριστώ που με βοήθησες να ξέρω ποια είμαι»  έγραψε η Λίζα στο Twitter, ποστάροντας το συγκινητικό στιγμιότυπο.

 

Ο πρώην σταρ των One Direction βοήθησε την περασμένη εβδομάδα στο Κονέκτικατ πάνω στη σκηνή έναν άλλον γκέι να κάνει coming out, αποδεικνύοντας πως συναυλίες του Harry Styles είναι ασφαλείς για όλους ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @harrystyles

Δείτε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;