Bachelor 2 - Spoiler: Αποκαλύφθηκαν οι 3 φιναλίστ του ριάλιτι;
Bachelor 2 - Spoiler: Αυτές είναι οι 3 παίκτριες που μάλλον θα διεκδικήσουν τον Αλέξη Παππά στον τελικό!

Τα γυρίσματα για το Bachelor 2 συνεχίζονται, αν και όπου να ‘ναι πλησιάζει το τέλος και θα γνωρίζουμε ποια κοπέλα μετά από πολλές δοκιμασίες κατάφερε επιτέλους να κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά. 

Μπορεί στα επεισόδια που προβάλλονται στον Alpha να μην γνωρίζουμε ακόμη το τελικό top 3, αλλά σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε σήμερα Παρασκευή (5/11) στην εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου η τελική τριάδα έχει διαμορφωθεί. Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες ο Αλέξης Παππάς απαθανατίστηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στην Ρόδο για τις ανάγκες των γυρισμάτων του Bachelor.

Μαζί του ήταν φυσικά και άτομα της παραγωγής, αλλά και τρεις κοπέλες που όπως όλα δείχνουν φτάνουν στον τελικό. Οι 3 κοπέλες από τις 12 που βρίσκονται αυτή την στιγμή στην πολυτελή βίλλα που καταφέρνουν να φτάσουν στον τελικό είναι οι εξής: η Άννα, η Γιώτα και η Αθηνά New York, η οποία απ’ ότι φαίνεται δεν είχε κανένα φέτα πρόβλημα για να φτάσει στις φιναλίστ.

Ωστόσο, η Άννα και η Γιώτα από πολλούς φανς του ριάλιτι ήταν εξαρχής δύο από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της καρδιάς του Αλέξη

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1 
 2 
 0 
 0