H Kristen Stewart παντρεύεται τη σύντροφό της Dylan Meyer
Τι δήλωσε η γνωστή ηθοποιός στο SirusXM

Όπως φαίνεται, η Kristen Stewart θα κάνει το μεγάλο βήμα στη σχέση με την σύντροφό της, Dylan Meyer.

Ένα χρόνο νωρίτερα, η Stewart είχε δηλώσει πως νιώθει έτοιμη να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη της. Ωστόσο, δεδομένου του μέχρι τώρα «άσωτου» βίου της, πολλοί δεν πίστευαν πως ο γάμος θα πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η ηθοποιός δήλωσε σχετικά στο SirusXM:

«Παντρευόμαστε, θα συμβεί!». «Ήθελα να μου κάνουν πρόταση γάμου, οπότε νομίζω η σύντροφός μου το κατάλαβε και.. παντρευόμαστε!» «Όταν ξέρεις ότι ο άλλος είναι ο άνθρωπός σου, απλά το ξέρεις, καταλαβαίνεις τι εννοώ;» είχε δηλώσει σε προηγούμενη συνέντευξή της η Kristen. «Γενικά νομίζω πως δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτε, γιατί δε γνωρίζουμε τίποτε, αλλά νομίζω πως ένα πράγμα ξέρουμε σίγουρα: πότε είμαστε ερωτευμένοι» κατέληξε η ηθοποιός. Kristen και Dylan άρχισαν να κυκλοφορούν δημοσίως από το 2019.

Η ηθοποιός έχει δηλώσει ότι σιχαίνεται τις ταμπέλες για τη σεξουαλικότητά της. Η σύντροφος της είναι επίσης ηθοποιός και κινηματογραφική παραγωγός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Page Six (@pagesix)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dylan Meyer (@spillzdylz)

«Spencer»: Η μεταμόρφωση της Kristen Stewart σε πριγκίπισσα Νταϊάνα

Εννιά χρόνια αφότου υποδύθηκε μια εναλλακτική πριγκίπισσα Χιονάτη στην ταινία «Η χιονάτη και ο κυνηγός», η Kristen Stewart, το «διαφορετικό» κορίτσι του «Twilight» η οποία έχει αποδείξει αρκετές φορές μέχρι σήμερα ότι μπορεί να ερμηνεύσει απαιτητικούς ρόλους, μεταμορφώνεται στη μοιραία Lady D, πριγκίπισσα Νταϊάνα, για χάρη του νέου βιογραφικού δράματος «Spencer».

«Ο γάμος της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρίγκιπα Καρόλου είχε από καιρό παγώσει» αναφέρει η περιγραφή της ταινίας. «Παρά τις φήμες για παράνομους δεσμούς και διαζύγιο, στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Βασίλισσας επικρατούσε ειρήνη. Η Νταϊάνα ξέρει το παιχνίδι. Αλλά φέτος, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά». Το ζευγάρι χώρισε το έτος 1992.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, έναν χρόνο μετά την έκδοση του διαζυγίου.

Δείτε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1