Η Peggy Gou στην Αθήνα για μία μοναδική εμφάνιση
H DJ superstar από τη Νότιο Κορέα, Peggy Gou, έρχεται το προσεχές Σάββατο 6 Νοεμβρίου στο Ballroom του Ξενοδοχείου Intercontinental.

Το όνομα Peggy Gou είναι παραπάνω από γνώριμο για όσους αγαπούν την ηλεκτρονική μουσική. Από το 2016 που ξεκίνησε την καριέρα της στη μουσική και μέχρι σήμερα, η 30χρονη Νοτιοκορεάτισσα μουσική παραγωγός και DJ έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά της με την ηλεκτρονική χορευτική μουσική και την ακμαία tech house, κάνοντας εμφανίσεις σε κορυφαία dance clubs και μουσικά events σε όλο τον κόσμο.

Μέσα σε μόλις 7 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου της single “Hungboo”, η Peggy Gou έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και αναγνωρισμένα DJ/Producer ονόματα του κόσμου, με εκατομμύρια φαν και παρουσία σε festivals του κόσμου, από το Glastonbury ως το Dekmantel.

Έχει κυκλοφορήσει το δικό της DJ Kicks, 5 αξιοσημείωτα EPs και μια σειρά από international hits, όπως τα “Gou Talk”, “It Makes You Forget (Itgehane)”, “Starry Night”, “Jigoo”, ενώ πλέον έχει και τη δική της δισκογραφική εταιρεία, την εκλεκτική Gudu Records.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peggy Gou 페기 구 (@peggygou_)

Τα DJ sets της χαρακτηρίζονται από μια αίσθηση καλλιτεχνικής ελευθερίας, με το μοναδικά εκλεκτικό στυλ της που κινείται αβίαστα ανάμεσα σε πολλά μουσικά είδη και ενώνει την ηλεκτρονική μουσική με την alternative κουλτούρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peggy Gou 페기 구 (@peggygou_)

Παράλληλα με τη μουσική της πορεία, η Peggy Gou έχει αναδειχθεί και σε style icon με πάνω από 2 εκατομμύρια followers στο Instagram, με εξώφυλλα σε κορυφαία περιοδικά (Vogue, GQ, Tattler, Dazed), με διαφημιστικές καμπάνιες για τεράστια brands, βλέπε Louis Vuitton, Porsche, Hyundai και με τη δική της σειρά μόδας, την high end ετικέτα KIRIN. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peggy Gou 페기 구 (@peggygou_)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kirin (@kirin_)

Ο πρωτοποριακός της ήχος, τον οποίο αποκαλεί περιπαικτικά ως «K-house», παραφράζοντας τον όρο «K-pop», είναι ένας ιδιαίτερος ήχος που ακούμε στα upbeat κομμάτια της, τα οποία κυμαίνονται συνήθως γύρω στα 125-130 BPM (beats per minute).

Η 30χρονη super-star DJ από τη Σεούλ της Κορέας μας έχει κυριολεκτικά ξετρελάνει με τoυς groovy ρυθμούς και το elegant στυλ της που έφερε νέο αέρα στην techno και house σκηνή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peggy Gou 페기 구 (@peggygou_)

H Peggy Gou σπούδασε σχέδιο μόδας στην London College of Fashion και δούλευε ως ανταποκρίτρια στο Λονδίνο για την κορεάτικη έκδοση του περιοδικού μόδας Harper’s Bazaar.

Στην πορεία εγκατέλειψε την καριέρα στο χώρο της μόδας και μετακόμισε στο Βερολίνο, όπου άρχισε να ασχολείται εντατικά με την παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής.

Το 2018, σημείωσε την πρώτη της μεγάλη επιτυχία με το “It makes you forget (Itgehane)” – ένα groovy κομμάτι με conga τύμπανα που σε κάνει να θες να παρτάρεις μέχρι το πρωί.

Το 2019, η Peggy Gou κυκλοφόρησε το επιτυχημένο EP “Moment” με το υπέροχο single “Starry Night” που λατρέψαμε και το οποίο έγινε μεγάλο hit, ξεπερνώντας τα όρια του κοινού της ηλεκτρονικής μουσικής και εκτοξεύοντας την καριέρα της στα ύψη.

Η δημοφιλής dj βρέθηκε στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 2017 στη Θεσσαλονίκη, αργότερα εμφανίστηκε στο six d.o.g.s. στην Αθήνα 2018, το 2019 ανέβηκε στα decks του φεστιβάλ-θεσμού της ηλεκτρονικής μουσικής, Reworks, πάλι στη Θεσσαλονίκη, ενώ τα τελευταία καλοκαίρια κάνει διάφορες εμφανίσεις σε clubs της Μυκόνου.

Το ερχόμενο Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021, η αγαπημένη dj και παραγωγός, Peggy Gou, ετοιμάζεται να ξετρελάνει και πάλι το ελληνικό κοινό, παίζοντας μουσική από τα decks του Ballroom του Ξενοδοχείου Intercontinental.

Πληροφορίες για το event:

Σάββατο 06 Νοεμβρίου 2021

Ballroom Ξενοδοχείου Intercontinental

(Λεωφ. Συγγρού 89-93)

opening act: Korrila 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Προπώληση: 30 ευρώ (early bird), 35 ευρώ

Ταμείο: 40 ευρώ

Backstage with Private Bar ticket : 120 ευρώ

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
2109636489

Ώρα έναρξης: 23.00

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;