Dancing with the Stars: Όλα όσα θα δούμε στο 3ο live
Ετοιμάσου για το 3ο εντυπωσιακό live του Dancing with the Stars.

Το “Dancing with the Stars” επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του STAR για να βάλει λάμψη στις Κυριακές μας. Το χορευτικό σόου για όλη την οικογένεια μας έχει χαρίσει εντυπωσιακές στιγμές γεμάτες μουσική, δυνατές χορογραφίες και συναίσθημα. Το βράδυ της Κυριακής, λοιπόν, θα δούμε το 3ο live του σόου.

Στο 2ο live οι κριτές ήταν δίκαιοι αλλά αυστηροί, με αποτέλεσμα να δούμε βαθμολογίες όπως 3αρια και 4αρια. Ελπίζουμε ότι αυτή την εβδομάδα θα δουν την εξέλιξη και τη δουλειά που ζήτησαν από τα ζευγάρια.

Τι θα δούμε στο 3ο live;

Θα δούμε την εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά σε έναν ρόλο ξεχωριστό, τους τέσσερις κριτές Στέφανο Δημουλά, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Έλενα Λιζάρδου, Jason Roditis, να έχουν έναν ρόλο – έκπληξη στο group dance και τον ευρηματικό Λάμπρο Φισφή πανέτοιμο να… «ανακρίνει» τα 15 λαμπερά αστέρια, μετά το τέλος των εντυπωσιακών εμφανίσεων τους!

Η Μπέσσυ μεταμορφώνεται στο πιο γοητευτικό βαμπίρ για το Halloween και χορεύει με τον παρτενέρ της Γιούρι. Η Ρεγγίνα και ο Γεράσιμος στροβιλίζονται κατά τη διάρκεια ενός βιεννέζικου βαλς με γρήγορες στροφές και καταφέρνουν να μην ζαλιστούν ενώ η Χριστίνα και ο Αργύρης ετοιμάζονται για ένα απίθανα περίπλοκο Τσάρλεστον. Ο Τάσος θα αγοράσει παπούτσια μαζί με την Αθηνά, χορεύοντας, και η Βασιλική με τον Μαξίμ θα «πετάξουν» ψηλά με ένα quickstep.

Ο Έντουαρντ και η Ελισάβετ «χωρίζουν» κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού foxtrot. Η Έλενα, ως άλλη βασίλισσα, γιορτάζει το Viva La Vida, σε ένα δυναμικό tango με τον Βλαντιμίρ, και ο Λευτέρης πάει για κούρεμα στο ρυθμό του cha cha cha με την Κριστίνα. Ο Πάνος δημιουργεί ρομαντική ατμόσφαιρα για τη Μαρίλη σε ένα μαγικό δάσος και με ένα κλασικό βιεννέζικο βαλς. Η Τζώρτζια κάνει μάθημα ισπανικών στον Αλέξανδρο με μια καυτή samba.

Ο Δημήτρης και η Δανάη ταξιδεύουν στην Κούβα για μια ερωτική salsa, ενώ, ο Σταύρος και η Μαρία τριγυρνούν σε ένα πάρκο διασκέδασης χορεύοντας jive. Η Victoria βρίσκεται στην Αβάνα, όπου σαγηνεύει τον Τηλέμαχο με τις κινήσεις της στη salsa. Ο Dominik Stars και η Ειρήνη χορεύουν σε έναν δρόμο από ατόφιο χρυσάφι, και η Μαριάννα δίνει ένα μάθημα στον άπιστο φίλο της, Σπύρο, με ένα καταιγιστικό αργεντίνικο tango.

Ποιο ζευγάρι λοιπόν θα ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας; Ποια ζευγάρια θα καταφέρουν να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη; Ποιο ζευγάρι θα ολοκληρώσει το όμορφο, χορευτικό ταξίδι στο “Dancing with the Stars”;

Θα το μάθουμε το βράδυ της Κυριακής 31 Οκτωβρίου στις 21:00, ζωντανά από την οθόνη του STAR!

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;