Το
Για πρώτη φορά, θα δούμε non binary γιατρό στο "Grey's Anatomy".

Το “Grey’s Anatomy” αποτελεί τη μακροβιότερη ιατρική σειρά στην ιστορία της Αμερικάνικης τηλεόρασης καθώς μετράει 18 κύκλους και 384 επεισόδια. Η σειρά- σταθμός, από την πρώτη στιγμή που έκανε πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς δέκτες, κατάφερε να καταρρίψει πολλά στερεότυπα, να έχει ένα καστ διαφορετικών εθνοτήτων και background και είναι μπροστά από την εποχή του στην συμπεριληπτικότητα (inclusivity). Τώρα, ήρθε η στιγμή να κάνει το επόμενο βήμα και εισάγει τον πρώτο χαρακτήρα non binary γιατρού στη σειρά.

Στο τελευταίο επεισόδιο του επιτυχημένου τηλεοπτικού ιατρικού δράματος, είδαμε τον νέο χαρακτήρα της σειράς δρ. Kai Bartley, που ερμηνεύεται από non binary ηθοποιό, E. R. Fightmaster. Λίγες ώρες αργότερα, το τηλεοπτικό δίκτυο ABC ανακοίνωσε επισήμως ως τακτικό μέλος του καστ το E.R. Fightmaster, σηματοδοτώντας, έτσι, την πρώτη φορά που non binary ηθοποιός θα υποδυθεί non binary χαρακτήρα σε σειρά.

Το “Grey’s Anatomy” θα επιστρέψει στις 11 Νοεμβρίου, μετά από δύο εβδομάδες που δε θα προβληθεί τις επόμενες δύο Πέμπτες, με τον νέο χαρακτήρα να εμφανίζεται στα επεισόδια μέχρι και το φινάλε της ενδιάμεσης σεζόν τον Δεκέμβριο.

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Μινεσότα, βλέπουμε μία συνάντηση μεταξύ των Μέρεντιθ, Αμέλια και δρ.Kai Bartley,σε ένα καλά χρηματοδοτούμενο νοσοκομείο που ερευνά μια θεραπεία για τη νόσο του Πάρκινσον. Εκεί είναι και η πρώτη μας γνωριμία με τον πρώτο non binary χαρακτήρα της σειράς.

Σε μια επίσημη παρουσίαση χαρακτήρων από το ABC, ο ρόλος του χαρακτήρα Kai περιγράφεται ως άτομο “αφοσιωμένο στην τέχνη του και εξαιρετικά ταλαντούχος σε αυτό που κάνει”.

Η περιγραφή του τηλεοπτικού δικτύου συνεχίζει αναφέροντας τα εξής:

“Με αυτοπεποίθηση και ικανοί να κάνουν ακόμα και την πιο λεπτομερή και κοσμική επιστήμη να φαίνεται συναρπαστική και δροσερή, οι Kai και Αμέλια δημιουργούν μία ιδιαίτερη σχέση με αφορμή την κοινή τους αγάπη για την ιατρική και τον ανθρώπινο εγκέφαλο.”

Μετά την πρεμιέρα του νέου επεισοδίου, οι θαυμαστές της σειράς έκαναν αναρτήσεις στο Twitter για να επισημάνουν την αδιαμφισβήτητη χημεία μεταξύ των δύο χαρακτήρων.

Μπορείς επίσης να διαβάσεις:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;