Κακοκαιρία Μπάλλος: Φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου κρέμονται από τα κάγκελα προσπαθώντας να βγουν
Κακοκαιρία Μπάλλος: Πλημμύρισε το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Εικόνες φοιτητών κρεμασμένων στα κάγκελα προκειμένου να βγουν έξω από το Πανεπιστήμιο

Από σήμερα, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, η κακοκαιρία Μπάλλος πλήττει περιοχές της χώρας μας, καθώς λόγω των έντονων βροχοπτώσεων πολλές περιοχές έχουν πλημμυρίσει. Η Αττική είναι μία από τις περιοχές της χώρας που έχει υποστεί καταστροφές και πλημμύρες.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα φοιτητών και φοιτητριών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών που έχουν κρεμαστεί από τα κάγκελα του Πανεπιστημίου προκειμένου να βγουν έξω, καθώς έχει πλημμυρίσει ο εξωτερικός χώρος του Ιδρύματος και η πύλη στην Ιερά Οδό.

Δείτε το video:

Εικόνες και video που αναρτήθηκαν στο Twitter για την κατάσταση που επικρατεί στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών λόγω της κακοκαιρίας:

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν τις 12:15 σήμερα, μεσημέρι Πέμπτης, εστάλη μήνυμα από το 112 στα κινητά των κατοίκων της Αττικής, συνιστώντας τους να αποφεύγουν τις μετακινήσεις, ενώ η κακοκαιρία αναμένεται να επιδεινωθεί μέχρι αύριο Παρασκευή (15/10).

Εκτός από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο συγκλονιστικές είναι και οι εικόνες από σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας, το οποίο πλημμύρισε αναγκάζοντας τους μαθητές και τις μαθήτριες να το εγκαταλείψουν δημιουργώντας “γέφυρα” από θρανία και πατώντας πάνω σε αυτά για να βγουν.

Διαβάστε κι αυτά:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;