Κακοκαιρία Μπάλλος: Καταστροφές και πτώσεις βράχων στην Κέρκυρα - Αμάξι παρασύρεται από τα νερά (Vid)
Kακοκαιρία Μπάλλος: Τα καιρικά φαινόμενα έχουν πλήξει σε μεγάλο βαθμό την Κέρκυρα.

Από σήμερα, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, η κακοκαιρία Μπάλλος πλήττει περιοχές της χώρας μας, καθώς λόγω των έντονων βροχοπτώσεων πολλές περιοχές έχουν πλημμυρίσει.

Εκτός από την Αττική έντονα έχει πλήξει η κακοκαιρία τα νησιά του Ιονίου. Ειδικότερα, πολλοί δρόμοι του επαρχιακού, αλλά και εθνικού δικτύου της Κέρκυρας έχουν μετατραπεί σε ποτάμια λόγω της βροχόπτωσης. Μάλιστα έχει διακοπεί και η οδική κυκλοφορία, καθώς σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει η Διεύθυνση Αστυνομίας Κέρκυρας “λόγω των υφιστάμενων καιρικών συνθηκών και κατολισθήσεων που έχουν προκληθεί, έχει διακοπεί πριν από λίγο η κυκλοφορία οχημάτων και στην επαρχιακή οδό Αγίων Δέκα προς Σταυρό, ενώ νωρίτερα είχε διακοπεί η κυκλοφορία στην Εθνική οδό Γύρου Αχιλλείου και Επαρχιακή Οδό Κέρκυρας – Λευκίμμης, από την περιοχή Πέραμα ως την περιοχή Μπενίτσες. Η κυκλοφορία διεξάγεται με εκτροπές οχημάτων στην περιοχή Βρυώνη για όσους κατευθύνονται προς νότια Κέρκυρα και στη Μεσογγή για όσους κινούνται προς την κεντρική Κέρκυρα”.

Επιπλέον, προβλήματα υπάρχουν στο περιφερειακό οδικό δίκτυο και στην περιοχή Κυνοπιαστών στη Μέση Κέρκυρα.

Σε όλα τα «επικίνδυνα» σημεία του οδικού δικτύου έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα από την Τροχαία, ενώ από την Πολιτική Προστασία συνιστάται στους οδηγούς ιδιαίτερη προσοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες των αστυνομικών.

Κακοκαιρία Μπάλλος: Απίστευτες εικόνες στην Κέρκυρα μοιράζονται οι χρήστες στα social media

Οι εικόνες που καταγράφονται στην Κέρκυρα λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας είναι απίστευτες, καθώς δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και ορμητικούς χειμάρρους παρασύροντας ακόμη και οχήματα στο πέρασμά τους.

Όπως γίνεται αντιληπτό στα παρακάτω βίντεο που δημοσιεύτηκε από χρήστη του Twitter, ένα αυτοκίνητο φαίνεται να έχει παρασυρθεί από τους ορμητικούς χειμάρρους, οι οποίοι το κατευθύνουν προς την θάλασσα. Το βίντεο καταγράφηκε στην Άνω Μεσσογγή, ενώ ευτυχώς το σταθμευμένο αυτοκίνητο σταμάτησε τελικά σε ένα τοίχο.

Επιπλέον, έχουν σημειωθεί καταπτώσεις βράχων σε πολλές περιοχές του οδικού δικτύου του νησιού όπου υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας, ενώ μαθητές παραμένουν στα σχολεία τους, καθώς οι γονείς τους δε μπορούν ακόμη να τα παραλάβουν λόγω προβλημάτων που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία.

Διαβάστε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;