Τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε
Τα νέα τρέιλερ από ταινίες και σειρές που είδαμε μέσα στην εβδομάδα.

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν γεμάτη με καινούρια τρέιλερ από πολυαναμενόμενες σειρές (House of Dragon), αλλά και ταινίες που περιμένουμε να δούμε στις Κινηματογραφικές αίθουσες. Από ελληνικές παραγωγές, μέχρι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σε μόλις μία εβδομάδα.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας που μας πέρασε;

Σειρές

House of Dragon

Το prequel του “Game of Thrones” θα μας μεταφέρει διακόσια χρόνια πριν τα γεγονότα της πρώτης επιτυχημένης σειράς του HBO. Το 2022, λοιπόν, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς θα γίνει μέσα από το HBO και το HBO Max.

What Happened to Britanny Murphy?

Μία καινούρια σειρά ντοκιμαντέρ έρχεται από το HBO. Η σειρά αυτή θα κάνει μία βουτιά στη ζωή, την καριέρα και τον πρόωρο θάνατο της ηθοποιού.

Ταινίες

Σμύρνη μου Αγαπημένη

Η μεγάλη ελληνική παραγωγή σε σενάριο Μιμής Ντενίση και Μάρτιν Σέρμαν έχει πρώτο τρέιλερ. Μία μεγάλη και προσεγμένη παραγωγή που θέλουμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα στις οθόνες μας.

The Black Bachelor

Το τέταρτο μέρος της μεγάλης εμπορικής επιτυχίας “The Bachelor” θα είναι λίγο διαφορετικό. Μία μίξη των στοιχείων που έκαναν επιτυχημένο το ελληνικό project, αλλά αυτή τη φορά με αρκετό μαύρο χιούμορ.

Dune

Το τελευταίο τρέιλερ για την υπερπαραγωγή της Warner Bros. από τον Denis Villeneuve κυκλοφόρησε και μας προετοιμάζει να κάνουμε το ταξίδι μας στον πλανήτη Αράκις. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 14 Οκτωβρίου και δεν μπορούμε να περιμένουμε να το δούμε.

Cyrano

Ο Peter Dinklage πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Joe Wright και μας μεταφέρει την ιστορία του Σιρανό ντε Μπερζεράκ στην μεγάλη οθόνη. Τα τραγούδια τα έχουν επιμεληθεί το συγκρότημα The Nationals.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Το Resident Evil επιστρέφει κινηματογραφικά με μία ταινία που θέλει να μας δείξει την αρχή των γεγονότων που οδήγησαν στην αποκάλυψη των ζόμπι, αλλά και το πώς η “Umbrella” κατάφερε να φέρει τα πάντα υπό τον έλεγχό της. Το τρέιλερ φαίνεται αρκετά διασκεδαστικό και, σίγουρα, οι φανς της σειράς ταινιών θα πάνε να την απολαύσουν.

tick, tick… BOOM!

Ο Lin-Manuel Miranda σκηνοθετεί το νέο μιούζικαλ για το Netflix με πρωταγωνιστεί τον Andrew Garfield.

The 355

Ο Simon Kinberg για τη νέα του ταινία έχει συγκεντρώσει ένα all-star γυναικεία καστ. Τζέσικα Τσαστέιν, Λουπίτα Νιόνγκ’ο, Πενέλοπε Κρουζ, Νταϊάν Κρούγκερ και η Μπινγκμπίνγκ Φαν γίνονται κατάσκοποι σε μία περιπέτεια που θέλουμε πολύ να δούμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
90'
0 - 0
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;