Δύο ταινίες και τρεις σειρές για να δεις μέσα στο ΣουΚου
Οι ταινίες και οι σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο έφτασε και… μπορούμε να μιλήσουμε για μία ήσυχη εβδομάδα στα Σινεμά, αλλά και στις streaming πλατφόρμες, με λιγότερο περιεχόμενο από ότι έχουμε συνηθίσει για να απολαύσουμε. Ωστόσο, αυτό δεν μας εμποδίζει από το να ανακαλύψουμε μοναδικές ταινίες και σειρές που μπορείς να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου.

Ταινίες

Ατυχές Πήδημα ή Παλαβό Πορνό

Μία σουρεαλιστική, διαφορετική και… ακατηγοριοποίητη ταινία που θα δεις. Ο Ρουμάνος σκηνοθέτης που έγινε γνωστός μέσα από το “Aferim!”, επιστρέφει με μία άκρως σατιρική ταινία με πολλά κοινωνικά και πολιτικά μηνύματα. Όταν ένα ερωτικό βίντεό της διαρρέει στο διαδίκτυο, μια καθηγήτρια καλείται σε συνέλευση γονέων του σχολείου με την απειλή της απόλυσης.

There’s Someone Inside Your House

Η τάξη αποφοίτησης στο Όσμπορν Χάι γίνεται στόχος μασκοφόρου επιτιθέμενου, με σκοπό να αποκαλύψει το πιο σκοτεινό μυστικό κάθε θύματος και μόνο μια ομάδα παιδιών μπορεί να σταματήσει τις δολοφονίες. Το Netflix μας έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό θρίλερ για αυτή την εβδομάδα που μπορεί να μας κρατήσει καλή συντροφιά.

Σειρές

On My Block: Season 4

Η original σειρά του Netflix επιστρέφει για 4η σεζόν. Η κωμωδία που μας θυμίζει κάτι από John Hughes επιστρέφει για να μεταφέρει τις διαφορετικές εμπειρίες, τις ταυτότητες και τον αυτοπροσδιορισμό των παιδιών, χωρίς να ενδιαφέρεται για τη βολή ενός λευκού κοινού αλλά και χωρίς να γίνει ποτέ δυσπρόσιτο.

Pretty Smart

Μια αυτοαποκαλούμενη διανοούμενη, αναγκάζεται να μετακομίσει με την ανέμελη αδελφή της και τους αξιαγάπητα εκκεντρικούς φίλους της αδελφής της. Μία ακόμα κωμωδία από το Netflix με την Emily Osment (που γνωρίσαμε μέσα από την Hannah Montan) στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Small Axe

Την Κυριακή, μέσα από το Cosmote Series Marathon μπορείς να παρακολουθήσεις και τις πέντε ταινίες του Steve McQueen που αποτελούν τη σειρά Small Axe. Η μίνι σειρά του Βρετανού οσκαρικού σκηνοθέτη βασίζεται στις πραγματικές εμπειρίες της κοινότητας της Δυτικής Ινδίας του Λονδίνου και διαδραματίζεται μεταξύ 1969 και 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;