Οκτώβριος στο Viasat Explore: Στη θέση του συνοδηγού με τους Ριψοκίνδυνους Νταλικιέρηδες
Τι θα δούμε τον Οκτώβριο στο Viasat Explore.

Τον Οκτώβριο γνωρίζουμε τους Pιψοκίνδυνους Nταλικιέρηδες.

Στη νέα σειρά-ντοκιμαντέρ του Viasat Explore, η οποία κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, ταξιδεύουμε μέχρι το δυτικό Καναδά και πιο συγκεκριμένα στο Μπαριέρ της Βρετανικής Κολούμπια. Εκεί, βρίσκεται το επίκεντρο των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς ευαίσθητων φορτίων σε δυσπρόσιτες περιοχές εντός ελάχιστου χρόνου.

Σήμερα, η αυτοκρατορία του Μπιγκ Ντόνι απειλείται από τον Ντέιβ Σουόντ, έναν εριστικό ντόπιο έμπορο άχρηστων αυτοκινήτων που αποφάσισε να διεκδικήσει ένα κομμάτι από την πίτα του Ντόνι και να μπει κι αυτός στο παιχνίδι των ταχυμεταφορών.

Τι θα δούμε τον Οκτώβριο στο Viasat Explore:

Ριψοκίνδυνοι νταλικέρηδες

Πρεμιέρα Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, 22:00

Κύκλος: 1
Αριθμός επεισοδίων: 8 x 60 λεπτά
Πρωτότυπος τίτλος: Backroad Truckers
Έτος: 2021

Σε ένα δίκτυο παράδρομων που διατρέχουν τον δυτικό Καναδά, στο Μπαριέρ, η Βρετανική Κολούμπια είναι το επίκεντρο των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς ευαίσθητων φορτίων σε δυσπρόσιτες περιοχές εντός ελάχιστου χρόνου, και ο Μπιγκ Ντόνι Κλάινφελντερ είναι ο βασιλιάς. Ο Μπιγκ Ντόνι Κλάινφελντερ είναι υπεύθυνος μιας ομάδας άξεστων οδηγών οι οποίοι όμως είναι ειδικοί στη μετακίνηση σε επικίνδυνους παράδρομους για να φτάσουν στις απομακρυσμένες επιχειρήσεις που χρειάζονται επειγόντως το φορτίο τους.

Σήμερα, η αυτοκρατορία του Μπιγκ Ντόνι απειλείται από τον Ντέιβ Σουόντ, έναν εριστικό ντόπιο έμπορο άχρηστων αυτοκινήτων που αποφάσισε να διεκδικήσει ένα κομμάτι από την πίτα του Ντόνι και να μπει κι αυτός στο παιχνίδι των ταχυμεταφορών. Αυτές οι δύο οικογενειακές επιχειρήσεις ετοιμάζονται για τη μάχη που θα καθορίσει ποιος θα επικρατήσει στους παράδρομους, όμως μόνο ένας θα βγει αλώβητος από αυτή τη μάχη.

Ομάδα διάσωσης: 401

Πρεμιέρα Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, 22:00

Κύκλος: 3
Αριθμός επεισοδίων: 14 x 60 λεπτά
Πρωτότυπος τίτλος: Heavy Rescue: 401
Έτος: 2018

Οι άντρες και οι γυναίκες που πασχίζουν για να διατηρήσουν ανοιχτό τον αυτοκινητόδρομο της Βόρειας Αμερικής με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία παίρνουν τους δρόμους ενόψει του χειμώνα έτοιμοι να δώσουν τις νέες μάχες που τους περιμένουν.

Ο Σόνι έρχεται αντιμέτωπος με μια ακόμα σημαντική απόφαση σχετικά με την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει στον τομέα διάσωσης βαρέων οχημάτων, ο Μπούμπα Σεμπλ αρπάζει την ευκαιρία για να στήσει τη δική του επιχείρηση, ενώ η ομάδα του Γκάρι αντιμετωπίζει την επιδρομή μιας χιονοθύελλας που διαρκεί για μέρες. Στο Ουίντσορ, ο Έρικ εκπαιδεύει μια νέα γενιά χειριστών βαρέων οχημάτων, η εταιρεία του Ρος αρχίζει να δραστηριοποιείται στη ρυμούλκηση βαρύτερων οχημάτων από αυτά που αναλάμβανε μέχρι σήμερα, και η εταιρεία του Χερμπ εργάζεται σκληρά για την αναδιαρθρωση της ομάδας μετά από μια τρομερή αναστάτωση. Νέες εταιρείες και πρόσωπα φέρνουν νέες ιστορίες.

Η ανοργάνωτη Algonquin Towing επιστρατεύει μηχανήματα 50 ετών στον αγώνα κατά της καραμπόλας στον πάγο, ενώ θύελλες και φοβερά ατυχήματα πλήττουν τον 401, φέρνοντας στα όριά τους τους πρώτους που σπεύδουν επιτόπου, τα συνεργεία ρυμούλκησης βαρέων οχημάτων και τις ομάδες συντήρησης, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι δεν έχουν την επιλογή αποκλεισμού του αυτοκινητόδρομου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;