Squid Game: Ανάπαρστα έχουν γίνει τα λευκά Vans και η πράσινη φόρμα που φοράνε οι χαρακτήρες της σειράς
Πέρα από τα εκατομμύρια stream στο Netflix, το "Squid Game" κατάφερε να αυξήσει και τις πωλήσεις στις πράσινες φόρμες και στα λευκά Vans που φοράνε οι χαρακτήρες της σειράς.

Είναι πολύ σύνηθες να βλέπουμε αρκετούς ανθρώπους, είτε για cosplay, είτε για Απόκριες, είτε για το Halloween, να ντύνονται όπως δημοφιλείς χαρακτήρες από σειρές και ταινίες που έχουν κάνει επιτυχία. Φέτος, λοιπόν, φαίνεται πως η στολή που θα βλέπεις περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη θα είναι η cult πράσινη φόρμα με τη λευκή ρίγα και τα λευκά Vans που είδαμε να φοράνε οι χαρακτήρες του “Squid Game“.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Variety, οι cult πράσινες φόρμες με τη λευκή ρίγα μπήκαν σε χρόνο ρεκόρ στη λίστα με τα best seller στην Amazon λίγο μετά την πρεμιέρα της σειράς. Επίσης, οι πωλήσεις στα λευκά slip-ons της Vans αυξήθηκε κατά 7.800%, σύμφωνα με στοιχεία του ηλεκτρονικού καταστήματος The Sole Supplier. Από την άλλη, στο Lyst.com, οι αναζητήσεις, γενικότερα, για λευκά slip-ons αυξήθηκαν κατά 97%.

 

View this post on Instagram

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Squid Game (@squidgame_netflix)

Επιπλέον, υπάρχουν και εκείνοι που επιλέγουν να αντλήσουν την έμπνευσή τους από τους “κακούς” της σειράς και αναζητούν ολόσωμες κόκκινες φόρμες, σαν αυτές με τις οποίες εμφανίζονται οι μυστηριώδεις μασκοφόροι φύλακες. Επιπλέον, αύξηση στην αναζήτηση υπάρχει και στα κίτρινα T-shirts, τα πορτοκαλί μίνι φορέματα και στις ψηλές λευκές κάλτσες, πράγμα που υποδηλώνει ότι αρκετοί θα είναι αυτοί που θα προτιμήσουν να μεταμφιεστούν ως η τρομακτική κούκλα του “Squid Game”.

 

View this post on Instagram

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Squid Game (@squidgame_netflix)

Τα στοιχεία αυτά δείχνουν πως η σειρά έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο, φανατικό κοινό και να τρυπώσει στις τηλεοράσεις όλων μας!

Ας ελπίσουμε ότι αυτά τα στοιχεία και η απήχηση της σειράς θα κάνουν το Netflix να το ανανεώσει για μία δεύτερη σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
26'
0 - 0
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
8'
18 - 9
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
 0