Η κούκλα από το
Δε ξέρω πόσο ψύχραιμα θα αντιδρούσα αν έβλεπα την κούκλα από το "Squid Game" στην πλατεία του χωριού μου...

Μία από τις σειρές που έχουν ξεχωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα μέσα από την πλατφόρμα του Netflix είναι το “Squid Game“. Το δράμα επιβίωσης από την Κορέα έχει κατακτήσει ένα φανατικό, παγκόσμιο κοινό, ενώ, αρκετά από τα στοιχεία της σειράς έχουν γίνει viral, συμπεριλαμβανομένης της κούκλας που μας έχει στοιχειώσει. Μάλιστα, η εμφάνιση της σε ένα χωριό της Κορέας άφησε τους κατοίκους τρομοκρατημένους και εμβρόντητους….

Σύμφωνα με την εφημερίδα Hankook Ilbo, η κούκλα του Squid Game επρόκειτο να παραδοθεί προς έκθεση και φύλαξη στο Macha Land, το επαρχιακό μουσείο ενός χωριού στην κομητεία Jincheon. Ένα λάθος, όμως, στην επικοινωνία μεταξύ της παραγωγής του Netflix και του μουσείου οδήγησε σε αυτή την κίνηση, δηλαδή στην έκθεση της κούκλας εκτός του Macha Land.

 

View this post on Instagram

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 걷고또걷고 (@gudgotogudgo)

Αν έχεις δει το “Squid Game”, θα καταλάβεις ότι να έβλεπες την κούκλα αυτή ξαφνικά στο χωριό σου μόνο τρόμο θα μπορούσε να σου προκαλέσει. Ωστόσο, μετά το πρώτο σοκ, οι κάτοικοι πλησίασαν την κούκλα και άρχισαν να τη φωτογραφίζουν.

Η κούκλα της επιτυχημένης σειράς εμφανίζεται σε ένα παιχνίδι αγαλματάκια ακούνητα ή όπως λέγεται στην Κορέα “Red Light – Green Light”. Όμως, η κούκλα άλλαξε το κλασικό παιδικό παιχνίδι γυρνώντας το κεφάλι της 180° και εξοντώνοντας αυτόματα όποιον έκανε την παραμικρή κίνηση μετά τη λήξη του μετρήματος. Η πιο χαρακτηριστική σκηνή της σειράς ήταν μία ανατριχιαστική εισαγωγή στα υπόλοιπα θανατηφόρα παιχνίδια που θα ακολουθούσαν.

Το “Squid Game” αποτελεί την πιο επιτυχημένη μη αγγλόφωνη σειρά του Netflix αφήνοντας πίσω άλλες σειρές όπως το “Lupin” και το “Casa de Papel”. Μάλιστα, σύμφωνα με τον co-CEO της πλατφόρμας, Ted Sarandos, είναι στον δρόμο να γίνει η πιο επιτυχημένη σειρά στην ιστορία του Netflix ξεπερνώντας ακόμα και μεγάλες επιτυχίες στην αγγλική γλώσσα.

 

View this post on Instagram

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moon Events (@moon.events2021)


Δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν της σειράς, το Netflix, όμως, είναι πρόθυμο να την υλοποιήσει. Επίσης, ο δημιουργός της. Hwang Dong-hyuk, έχει αναφέρει ότι θα ήθελε πιθανώς να εστιάσει στον μασκοφόρο άνδρα με τα μαύρα σε επόμενη σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
  
 1