4 πράγματα που υποδηλώνει η
Τα λάθη που κάνεις με τη "γλώσσα του σώματος" και μπορεί να οδηγήσουν τους άλλους σε λανθασμένα συμπεράσματα για εσένα.

Όπως λέει ο λαός “έχεις μόνο μία ευκαιρία για να κάνεις την πρώτη εντύπωση”. Λέγεται ότι οι περισσότεροι άνθρωποι σχηματίζουν την εντύπωσή τους για εσένα τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα από όταν σε γνωρίσουν. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές, οι άλλοι σχηματίζουν την άποψή τους για εμάς από τη “γλώσσα του σώματος” και όχι από αυτά που λέμε.

Εμείς σου συγκεντρώσαμε μερικές αρνητικές συμπεριφορές που μπορεί να οδηγήσουν τους άλλους να σχηματίσουν αρνητική εικόνα για εσένα.

1. Να κοιτάς ΣΥΝΕΧΕΙΑ το ρολόι σου

Είναι μία κίνηση που πολλές φορές κάνουμε όταν βιαζόμαστε και έχουμε κάτι διαφορετικό να κάνουμε. Όμως, αυτό θα οδηγήσει την παρέα σου να πιστεύει ότι τους βαριέσαι. Αν, όντως, βιάζεσαι και πρέπει να είσαι κάπου σε συγκεκριμένη ώρα, θα ήταν καλύτερο να το πεις στους άλλους και να τους εξηγήσεις την αλήθεια.

2. Παίζεις με τα ρούχα σου

Πολλές φορές είναι μία κίνηση που κάνουμε ακούσια είτε γιατί βαριόμαστε, είτε γιατί νιώθουμε άβολα. Αυτό το πρώτο κομμάτι, του βαριόμαστε, είναι που δημιουργεί την αρνητική εικόνα στον άλλο. Ο συνομιλητής σου θεωρεί πως δεν έχουν ενδιαφέρον αυτά που σου λέει και νιώθεις να βαριέσαι στην παρουσία του άλλου.

3. Να γυρνάς τα πόδια σου μακριά από τον συνομιλητή σου

Η κλίση των ποδιών σου υποδηλώνει το που θέλεις να είσαι. Αν, λοιπόν, σε μία συνομιλία με ένα πρόσωπο έχει γυρίσει τα πόδια σου προς άλλη κατεύθυνση, μπορεί, άθελά σου, να δημιουργήσεις την εντύπωση στον συνομιλητή σου ότι προτιμάς να σταματήσει η συζήτησή σας.

4. Να κάθεσαι στην άκρη της καρέκλας σου (κυριολεκτικά)

Ο τρόπος που κάθεσαι στην καρέκλα μπορεί να υποδηλώσει πολλά για εσένα. Αν κάθεσαι στην άκρη της καρέκλας μπορεί να δείχνει ότι βιάζεσαι ή, ακόμα, ότι δεν έχεις αυτοπεποίθηση και νιώθεις άβολα. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές, αυτά είναι μηνύματα που δε θέλουμε να περάσουμε σε αυτόν που είμαστε μαζί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;