Ένας ποδηλάτης τίμησε με έναν διαφορετικό τρόπο τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ
Ο ποδηλάτης έχει χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Strava για να τιμήσει και άλλους όπως ο Μπετόβεν, αλλά και μία δική του φωτογραφία...

Ένα από τα καινούρια trend για όσους πάνε για τρέξιμο ή πάνε και κάνουν ποδήλατο είναι η χαρτογράφηση της διαδρομής τους μέσα από διάφορα apps. Ένας Αυστραλός ποδηλάτης, όμως, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει με ποιο ευφάνταστο τρόπο τις νέες τεχνολογίες και να μας χαρίσει μοναδικές δημιουργίες.

Μία από αυτές είναι και ο “σχεδιασμός” του ιστορικού εξωφύλλου του δίσκου των Nirvana, “Nevermind”, για τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του, στους δρόμους της Αδελαΐδας.

Για τον σκοπό αυτό, ο Πιτ Στόουκ ποδηλάσε περίπου 150 χιλιόμετρα και κατάφερε να σχεδιάσει το μωρό στην πισίνα που κυνηγά το χαρτονόμισμα. Την προσπάθειά του κατέγρεψε το σάιτ Strava που καταγράφει την άσκηση αθλητών και ποδηλατών, χρησιμοποιώντας δεδομένα GPS.

Ο Στόουκς, ένας project manager εθνικών πάρκων, χρειάστηκε οκτώ ώρες για να καταφέρει να δημιουργήσει το εν λόγω σχέδιο με το ποδήλατό. Αξίζει να σημειωθεί πως έκανε τις απαραίτητες στάσεις σε φούρνους και παγκάκια για πάρει ανάσες.

Όπως ανέφερε ο ίδιος:

“Είναι ό,τι μου κάνει όρεξη κατά καιρούς. Οι Νιρβάνα έχουν τη θέση τους στη συλλογή δίσκων μου. Όταν βγήκε το άλμπουμ, ήμουν στο γυμνάσιο, ήμουν περίπου 14, τότε δηλαδή που διαμορφώνεται η αγάπη για τη μουσική.”

Πέρα από τους Nirvana, όμως, ο 45χρονος ποδηλάτης έχει ακόμα σχεδιάσει ποδηλατικά τον Μπετόβεν, με αφορμή τα 250 χρόνια από τη γέννησή του, αλλά και δράκους, δεινοσαύρους, αλεπούδες και μία σέλφι του… γιατί αν δεν παινεύσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει, που λέει και ο λαός.

Πηγή και εικόνες: Guardian

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;