Το νέο FIFA 22 είναι εδώ για να ζήσεις το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή!
Το νέο FIFA 22 είναι εδώ με εκπληκτικά γραφικά, νέες τακτικές επίθεσης και άμυνας που σου επιτρέπουν να ελέγχεις κάθε κίνηση του παίκτη σου.

1η Οκτωβρίου, πρώτη μέρα του μήνα, πρώτη μέρα κυκλοφορίας (ναι – επιτέλους) του FIFA 22, το οποίο κατέφτασε για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, Stadia και Nintendo Switch.

Το FIFA 22 έρχεται με περισσότερες από 700 ομάδες, με πάνω από 17 χιλιάδες παίκτες από τουλάχιστον 30 διοργανώσεις παγκοσμίως.

Παράλληλα, το FIFA 22 θα είναι το μοναδικό παιχνίδι της αγοράς που θα αφήνει τους λάτρεις της στρογγυλής θεάς να παίξουν στα UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, Premier League, Bundesliga και LaLiga Santander.

FIFA 22: Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ελλάδας

Σε ό,τι αφορά τώρα το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ελλάδας, το FIFA 22 θα περιλαμβάνει 4 ομάδες της Super League, ενώ από το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Κύπρου θα περιλαμβάνεται 1 ομάδα.

Τσέκαρε παρακάτω τη λίστα με τις ελληνικές και κυπριακές ομάδες που θα μπορούν να επιλέξουν οι παίκτες στο FIFA 22:

Οι ελληνικές ομάδες του FIFA 22

-ΑΕΚ
-Ολυμπιακός
-Παναθηναϊκός
-ΠΑΟΚ

Οι κυπριακές ομάδες του FIFA 22

-ΑΠΟΕΛ

FIFA 22 για να ζήσεις το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή!

Τώρα, η αγωνία και ο ενθουσιασμός είναι τόσο αληθινά που μοιάζει λες και είσαι όντως στο γήπεδο. Το παιχνίδι αποκτά άλλο νόημα, χάρη στους τερματοφύλακες που έχουν το στυλ του Navas, αλλά και πολλών ακόμη παικτών παγκοσμίου φήμης! Η κίνηση της μπάλας περνάει σε άλλα επίπεδα ρεαλισμού, αφού νιώθεις την ταχύτητα, την αντίσταση του αέρα και κάθε χτύπημα στο έδαφος.

Μπορείς να ξεγελάσεις του αντιπάλους σου με ένα εκρηκτικό σπριντ που σου επιτρέπει να ξεφύγεις από τον αμυντικό και να οδηγήσεις τη μπάλα στα δίχτυα!

Η απόλυτη εμπειρία του FIFA 22!

Δεν είναι μόνο ο αγώνας φυσικά! Το Career Mode σου δίνει τη δυνατότητα να ζήσεις τη διαδρομή ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή, να εξελιχθείς, να κερδίσεις και να θριαμβεύσεις.

Ποιος δε θα ήθελε να ζήσει μία πορεία σαν του Ronaldo;

Το Volta Football επιστρέφει στο γήπεδο με περισσότερους τρόπους, για να αναδείξεις το ποδοσφαιρικό σου στυλ και να συνδεθείς με τους φίλους σου σε street football γειτονιές σε ολόκληρο τον κόσμο!

Team Play λέμε!

Τώρα, μπορείς να φτιάξεις την ομάδα των ονείρων σου, να ανταγωνιστείς τις καλύτερες ομάδες και να προσαρμόσεις το club σου με αμέτρητου τρόπους εντός και εκτός του γηπέδου. Είτε θέλεις να παίξεις στα δικά σου squad battles είτε ενάντια στους καλύτερους στα FUT Champions, το FIFA Ultimate Team σε συνδέει στο σύμπαν του ποδοσφαίρου με διαγωνισμούς όπως το UEFA Champions League UEFA Europa και όχι μόνο. Τι περιμένεις; 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;