Κινηματογράφος: Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα (30/9 - 6/10)
Κινηματογράφος: Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στη μεγάλη οθόνη.

Αυτή την εβδομάδα ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετήσουμε το Σεπτέμβριο και να υποδεχτούμε τον Οκτώβριο με νέες κινηματογραφικές πρεμιέρας. Αδιαμφισβήτητα η ταινία που θα πρωταγωνιστήσει αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες είναι η νέα ταινία του James Bond, No Time to Die, καθώς θα μπει ένα τέλος στην αναμονή για την προβολή της ταινίας που αναβλήθηκε πολλάκις λόγω του κορωνοϊού.

Επιπλέον, στη μεγάλη οθόνη θα δούμε μεταξύ άλλων και το ασπρόμαυρο σινεφίλ φιλμ, We No Longer Hear The Songs, του Τάκη Παπαναστασίου, το οποίο προβλήθηκε στο 60ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2019.

Ακολουθούν όλες οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους!

1. No Time to Die

Υπόθεση:  Στην 25η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ, με τίτλο “No Time To Die”, ο θρυλικός πράκτορας έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.


2. Chained

Υπόθεση: Η ζωή ενός αστυνομικού εκτροχιάζεται εξαιτίας ενός συνταρακτικού συμβάντος εν ώρα υπηρεσίας. Τα τελευταία 15 χρόνια, ο Ράσι δεν έχει χάσει ποτέ τον έλεγχο, παρά τη συχνή έκθεσή του σε εξαιρετικά στρεσογόνες καταστάσεις βίας. Στην προσωπική ζωή του, εκείνο που θέλει περισσότερο από οτιδήποτε είναι να αποκτήσει παιδί με τη σύζυγό του. Τα πάντα, όμως, ανατρέπονται, όταν κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση η οποία τον στέλνει σε διαθεσιμότητα.

3.The  Audition

Υπόθεση: Η Anna Bronsky είναι δασκάλα βιολιού σε ένα μουσικό γυμνάσιο. Παρά την αντίθεση όλων των άλλων δασκάλων, η Άννα αναλαμβάνει την εισαγωγή ενός μαθητή, του Αλέξανδρου, στον οποίο και εντοπίζει ένα αξιοσημείωτο ταλέντο. Αποφασισμένη να τον προετοιμάσει για την ενδιάμεση εξέταση, παραμελεί την οικογένειά της – τον γιο της Jonas, τον οποίο και φέρνει σε ανταγωνισμό με το νέο της μαθητή και τον σύζυγό της Philippe. Ο συνάδελφός της Κρίστιαν, με τον οποίο έχει σχέση, την πείθει να συμμετάσχει σε ένα κουιντέτο. Όταν αποτυγχάνει κατά τη διάρκεια της κοινής τους συναυλίας, η πίεση αυξάνεται και εστιάζει πλέον όλη της την προσοχή στον μαθητή της Αλέξανδρο. Την ημέρα των εξετάσεων τα γεγονότα παίρνουν μία τραγική τροπή.

4. We No Longer Hear The Songs

Υπόθεση: Ο Νίκος και η Νόρα προσκαλούν στο σπίτι τους τον Άγγελο για να περάσει τη νύχτα μαζί τους. Η βραδιά περιλαμβάνει έναν πίνακα του Ντιμπιφέ, κιμονό και γουέστερν, ένα καμένο κοτόπουλο, τον Έλβις και την Ντίτριχ. Πρόκειται για μία ελληνική ασπρόμαυρη σινεφίλ ταινία του Τάκη Παπαναστασίου προβλήθηκε στο 60ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης από 31/10 ως 10/11/2019.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;