ΕΚΠΑ: E-learning με τίτλο
ΕΚΠΑ: Όλες οι πληροφορίες για το προσφερόμενο e-learning - Κόστος, εκπτωτική πολιτική & σημαντικές ημερομηνίες

Εισαγωγή: Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Δικαστική-Ψυχιατροδικαστική Ψυχολογία» έχει ως αντικείμενο θέματα που αφορούν τη σχέση εγκλήματος, νόμου και ψυχικής ασθένειας μέσα από το πρίσμα της ψυχολογίας. Σκοπός του είναι να ενημερώσει τους εκπαιδευόμενους για το αντικείμενο της Δικαστικής Ψυχολογίας και Ψυχιατροδικαστικής καθώς και για τα κύρια καθήκοντα του ψυχιατροδικαστικού ψυχολόγου. Στα τέσσερα μαθήματα, γίνεται αναλυτική παρουσίαση ζητημάτων που αφορούν στην άσκηση της ψυχιατροδικαστικής επιστήμης (πραγματογνωμοσύνη, διαχείριση υπόπτου, μάρτυρα και ενόρκου, ανίχνευση υπόκρισης, εκτίμηση επικινδυνότητας), ενώ αναλύονται θέματα όπως η τρομοκρατία-πολιτική βία κι οι σύγχρονες μορφές εγκληματικότητας που συνδέονται με την τεχνολογία (ηλεκτρονικό και διαδικτυακό έγκλημα).

Κόστος Προγράμματος:

Εκπτώσεις έως 30% στα δίδακτρα των Προγραμμάτων. Δυνατότητα αποπληρωμής σε 10 μηνιαίες δόσεις.

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στην κοινωνία από την πανδημία του Κορονοϊού Covid-19, ενημερώνουμε όλους τους συμπολίτες μας εργαζομένους (αυτοαπασχολούμενους ή μη) που η εργασία τους πλήττεται αυτό το διάστημα, ότι θα έχουν διευκολύνσεις και παρατάσεις ως προς την πληρωμή των διδάκτρων τους σε συνεννόηση με τη Γραμματεία. Αυτό σημαίνει στην πράξη, οτι πέραν του ποσού της εγγραφής σας το υπολειπόμενο ποσό των διδάκτρων, για το διάστημα που εκτιμά ο ΠΟΥ ότι θα διαρκέσει αυτή η περίοδος, δύναται να καταβληθεί σε μηνιαίες δόσεις που σας εξυπηρετούν μέχρι τη λήξη του Προγράμματός σας.

Παράλληλα, ισχύει εκπτωτική πολιτική για Ανέργους (30%), Κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (30%), ΑΜΕΑ (25%), Πολύτεκνους (20%), κ.ά. Ειδική έκπτωση 20% εφαρμόζεται για όσο διάστημα διαρκεί η πανδημία Covid -19 σε συμπολίτες μας που η εργασία τους αποδεδειγμένα πλήττεται λόγω της πανδημίας. Δείτε στον παρακάτω πίνακα πως διαμορφώνονται τα δίδακτρα για κάθε ομάδα που δικαιούται έκπτωση.

Για αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στον 69ο κύκλο σπουδών από 1/6/2021 μέχρι και 30/8/2021 ισχύει έκπτωση 15% λόγω early entry. Η εγγραφή στο πλαίσιο της έγκαιρης προκράτησης θέσης, κατοχυρώνεται με καταβολή μέρους των διδάκτρων ύψους 80 ευρώ. Η αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού γίνεται σε δόσεις κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Η έκπτωση λόγω early entry εφαρμόζεται επί του συνόλου των διδάκτρων εφόσον έχουν αφαιρεθεί τυχόν άλλες εκπτώσεις.

Για τη χορήγηση του πιστοποιητικού είναι απαραίτητη η αποπληρωμή του συνόλου των διδάκτρων.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
15/10/2021

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:
25/10/2021

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
4 Μήνες (75 ώρες)

Βρείτε περισσότερες πληροφορρίες εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;