Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό από 27 Σεπτεμβρίου ως 18 Οκτωβρίου
Ο Ερμής στον Ζυγό ανάδρομος, συμβολίζει τη στροφή της σκέψης στο παρελθόν.

Καρκίνος

Το πατρικό σας σπίτι θα σας απασχολήσει σαν οικοδόμημα και ίσως σκεφθείτε πώς θα το διορθώσετε σε προβλήματα επισκευών, ή κάποιες άλλες ανάγκες που φέρνουν έξοδα και δυσκολίες.

Με τους οικείους σας θα είναι δύσκολη η συνεννόηση, καθώς θα πρέπει να είστε λίγο πιο ευγενικοί ή πιο χαλαροί μαζί τους.

Διαφορετικά οι παρεξηγήσεις θα προκληθούν χωρίς λόγο και αφορμή και το κυριότερο… δεν θα καταλήγουν πουθενά! Στο τέλος δεν θα ξέρετε γιατί φθάσατε στην διαφωνία.

Μέσα στο σπίτι μπορείτε όμως να εμπνευστείτε, να βρείτε στιγμές γαλήνης και απομόνωσης και μία ηρεμία. Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για συγγραφή, καλλιτεχνική δημιουργία, ηρεμία, αναζωογόνηση εσωτερική. Η ενδοσκόπηση θα σας οδηγήσει σε ένα μονοπάτι αυτογνωσίας και θα αποφασίσετε να διορθώσετε λανθασμένες επιλογές.

Φροντίστε τον προσωπικό σας χώρο και δημιουργήστε μία γλυκιά ατμόσφαιρα.

Μην σκεφθείτε επ’ ουδενί συμβόλαια για ένα ακίνητο.

Λέων

Ο Ερμής σας προσδίδει δυσκολία σε θέματα επικοινωνίας, συζητήσεων και συναντήσεων. Καθυστερούν πολλά από όσα έχετε φροντίσει ή προγραμματίσει κι αυτό φέρνει ένα άγχος.

Επειδή ενδέχεται να αισθανθείτε πως ξεφεύγετε από το πρόγραμμά σας και ίσως βιώσετε ανασφάλεια, τελικά θα είναι καλό να αφεθείτε στην ροή των γεγονότων.

Οι επαφές με τα αδέλφια μπορεί να κρύβουν μία ασάφεια και να είναι δυσνόητα τα μηνύματα που προσλαμβάνετε. Λύνετε εκκρεμότητες με το στενό σας περιβάλλον.

Κάποιος θα προσπαθήσει να σας υποβάλλει άλλες ιδέες από αυτές που έχετε. Οι παρεξηγήσεις είναι διαρκείς και περιπλέκουν λόγια και σκέψεις.

Αποστασιοποιηθείτε, ασχοληθείτε με ένα έργο που απαιτεί έμπνευση

Μικρές έξοδοι ή ταξίδια σύντομα μπορεί να εμποδίζονται, αλλά επιμείνετε σ’ αυτά. Ακόμη και ένας περίπατος περιστασιακά, είναι διέξοδος για σας και βοηθούν να ξεκαθαρίζετε ό,τι πρέπει να αποσαφηνιστεί αυτή την εποχή.

Η διορατική σας αντίληψη είναι αυξημένη και θα ήταν καλό να την ακολουθείτε.

Παρθένος

Η οικονομική ασυνέπεια ή κάποια εμπόδια ως προς τα έσοδά σας, θα σας ενοχλήσουν αισθητά. Θα διαπιστώσετε πως πρέπει να έχετε υπομονή και να κάνετε γενικά ένα καλό προγραμματισμό.

Ίσως ήρθε η στιγμή να απολαύσετε τα λιγότερα, με περισσότερη ποιότητα όμως.

Δεν σας ταιριάζει η οικονομική συναλλαγή αυτή την εποχή, αποφύγετε να ρισκάρετε οτιδήποτε και ενδιαφερθείτε να τακτοποιήσετε λίγο τις υποθέσεις που έχουν σχέση με τα χρήματά σας. Μπορεί όμως να σας επιστραφεί ένα ποσόν που σας οφείλουν.

Επίσης, εκείνοι που είναι πολύτιμοι για σας, μπορεί να δεχθούν την κριτική σας και να πληγωθούν.

Θα δώσετε λανθασμένη εντύπωση, για τον λόγο αυτό, επιδιώκετε να είστε σαφείς. Ή αφήστε τις συζητήσεις για αργότερα.

Οι αξίες πρέπει να αναθεωρηθούν αυτή την εποχή, θα βοηθήσει να κρίνετε καλύτερα τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν στο μέλλον.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1