Οι ταινίες που περιμένουμε πώς και πώς το φετινό φθινόπωρο
Οι ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα μέσα στους επόμενους μήνες και δεν μπορούμε να περιμένουμε για να τις δούμε.

Ο Αύγουστος φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και ετοιμαζόμαστε να μπούμε στο φθινόπωρο. Τότε είναι και η εποχή που βλέπουμε την πρεμιέρα πολλών ταινιών. Συνήθως, η περίοδος από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο είναι η περίοδος που κάνουν πρεμιέρα ταινίες που θέλουν να πρωτοστατήσουν στα βραβεία της Αμερικάνικης Ακαδημίας Κινηματογράφου, αλλά και ταινίες που έκαναν πρεμιέρα στα μεγάλα κινηματογραφικά φεστιβάλ. Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, βλέπουμε μεγάλα blockbuster να κυκλοφορούν στις αίθουσες και, λόγω των εορτών, αρκετό κόσμο να επισκέπτεται τα σινεμά.

Ελπίζοντας πως φέτος τα πράγματα θα είναι αρκετά καλύτερα από την προηγούμενη χρονιά και η πανδημία του κορωνοϊού θα είναι περισσότερο υπό έλεγχο, κοιτάμε στις ταινίες που περιμένουμε πώς και πώς να δούμε τους επόμενους μήνες.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Η νέα ταινία στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel μας συστήνει έναν νέο υπερήρωα. O Dustin Daniel Cretton, μετά από μερικές arthouse επιτυχίες, σκηνοθετεί για πρώτη φορά ένα blockbuster που φαίνεται να αποτελεί και μία από τις καλύτερες ταινίες του MCU σύμφωνα με τις πρώτες κριτικές. Αν και παγκοσμίως θα κυκλοφορήσει από την 1 Σεπτέμβρη μέχρι τις 3 του μήνα, στην Ελλάδα αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 του μήνα.

Malignant

Ο James Wan, μετά την επιτυχία του “Aquaman”, επιστρέφει στις ταινίες τρόμου που τον καθιέρωσαν και τον έκαναν γνωστό σε ένα ευρύ κοινό. Ας σου θυμίσουμε ότι ο Wan είναι υπεύθυνος για τα “Saw”, τα δύο πρώτα “The Conjuring”, καθώς και για το “Insidious”. Οπότε, η νέα πρωτότυπη ιδέα του για μία καινούρια ταινία τρόμου ανεβάζει αμέσως στην κορυφή της λίστας μας με τις πιο αναμενόμενες ταινίες του 2021. Η ταινία θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη, 2/9.

The Many Saints of Newark

Η μεγάλη επιστροφή στον κόσμο της σειράς “The Sopranos” θα γίνει με αυτή την prequel ταινία. Η σειρά του HBO είχε καταφέρει να συγκεντρώσει ένα φανατικό κοινό, αλλά και διθυραμβικές κριτικές και μία πλειάδα βραβείων, Ο δημιουργός της σειράς, David Chase, αποφάσισε να επεκτείνει τον κόσμο της σειράς με μία ταινία που θα βουτήξει στο παρελθόν του Tony Soprano και θα μας δείξει ένα είδος origin story για τον χαρακτήρα που είδαμε στη σειρά.

No Time To Die

Ελπίζουμε ότι η τελευταία ταινία του Daniel Craig ως James Bond θα καταφέρει να κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στο 2021. Ο Cary Joji Fukunaga, γνωστός από τον πρώτο κύκλο του “Tru Detective”, έχει αναλάβει τα σκηνοθετικά καθήκοντα και τα τρέιλερ που έχουμε δει μέχρι στιγμής φαίνονται πολλά υποσχόμενα. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου.

Halloween Kills

Ο David Gordon Green μας εξέπληξε όλους ευχάριστα με την πρώτη ταινία του στη νέα τριλογία του “Halloween”, που κυκλοφόρησε το 2018. Επομένως, η συνέχεια της ιστορίας μέσα από τα μάτια του νέου σκηνοθέτη είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες μας για το 2021. Μάλιστα, το πρώτο τρέιλερ υπόσχεται ένα πιο σκοτεινό και με περισσότερο “αίμα” sequel. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι τόσο καλό όσο η ταινία του 2018.

Venom: Let There Be Carnage

Η δεύτερη ταινία με πρωταγωνιστή τον Tom Hardy ως Eddie Brock/ Venom και με νέο σκηνοθέτη στο πρόσωπο του Andy Serkis ετοιμάζεται να φέρει κάτι διαφορετικό από την πρώτη ταινία. Στη νέα περιπέτεια του αντιήρωα και γνωστού εχθρού του Spider-Man, θα δούμε και τον Carnage και αρκετή δράση ανάμεσα στους συμβιώτες. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου.

Dune

Ως μεγάλοι θαυμαστές του Denis Villeneuve, αυτή είναι η ταινία που περιμένουμε να δούμε όσο καμία άλλη. Ο Γαλλοκαναδός σκηνοθέτης έχει αποδείξει ότι το sci-fi του πάει πολύ με ταινίες όπως τα “Arrival” και “Blade Runner 2049”, οπότε, η προσπάθειά του να μεταφέρει το sci-fi έπος του Frank Hebert στην μεγάλη οθόνη μας κάνει να ανυπομονούμε να το δούμε. Τα τρέιλερ μας έχουν δώσει μαγευτικές εικόνες και ένα καστ με μεγάλα και ανερχόμενα ονόματα όπως ο Timothee Chalamet, η Zendaya, ο Jason Momoa, ο Oscar Isaac και πολλοί άλλοι.

The French Dispatch

Η νέα ταινία του Wes Anderson έχει ένα τεράστιο καστ και μας μεταφέρει στον κόσμο της δημοσιογραφίας και στην Γαλλία του 20ου αιώνα. Η ταινία είχε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ των Καννών και συγκέντρωσε πολύ θετικές κριτικές, ενώ, πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν ότι η ταινία θα καταφέρει να συγκεντρώσει και πολλές υποψηφιότητες στα Όσκαρ 2022. Κάθε ταινία του Anderson αξίζει να είναι στη λίστα με τις πιο πολυαναμενόμενες της χρονιάς.

Last Night in Soho

Μετά την εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία του “Baby Driver”, ο Edgar Wright επιστρέφει με μία διαφορετική ταινία τρόμου που μας έχει συναρπάσει, ήδη, από το πρώτο τρέιλερ. Η Anya Taylor-Joy, που βλέπει την καριέρα της να ανεβαίνει, θα πρωταγωνιστήσει σε αυτό το ψυχολογικό θρίλερ που θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Eternals

Η πρώτη ταινία του MCU που θα γίνει από σκηνοθέτη με βραβείο Όσκαρ. Η Chloe Zhao κατάφερε να γίνει, μόλις, η δεύτερη γυναίκα που κατέκτησε το χρυσό αγαλματίδιο σκηνοθεσίας για την ταινία της “Nomadland” και είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία σε ένα blockbuster. Τα τρέιλερ της ταινίας μας μεταφέρουν το χαρακτηριστικό πνεύμα της σκηνοθέτι και μας δείχνουν ότι, ίσως, να είναι μία από τις πιο καλλιτεχνικές και διαφορετικές ταινίες με υπερήρωες. Βέβαια πρέπει να μιλήσουμε και για το καστ που αποτελείται από τους Angelina Jolie, Gemma Chan, Kit Harington, Kumail Nanjiani, Salma Hayek και πολλοί άλλοι.

Spencer

Η Kristen Stewart, μετά τη συμμετοχή της στις ταινίες “Twilight”, έχει προσπαθήσει πολλές φορές να αποδείξει το ταλέντο της και να θεωρηθεί ως μία καλή ηθοποιός από σινεφίλ και το Hollywood. Φαίνεται πως η συμμετοχή της στη νέα ταινία του Pablo Larrain που θα προσπαθήσει να δώσει μία φρέσκια οπτική στο δράμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα, θα της χαρίσει την πολυπόθητη υποψηφιότητα στα Όσκαρ και τον σεβασμό που της αρμόζει!

Red Notice

Μπορεί ο σκηνοθέτης της μεγαλύτερης ταινίας του Netflix για το 2021 να μην μας γεμίζει με προσδοκίες, όμως, οι τρεις πρωταγωνιστές, Dwayne Johnson, Gal Gadot και Ryan Reyonolds είναι αυτό που μας κάνει να είμαστε ενθουσιασμένοι για την ταινία. Μία περιπέτεια με μερικούς από τους fan-favourite ηθοποιούς που έχει να προσφέρει το Hollywood; SOLD!!!

The Power of the Dog

Η μεγάλη κινηματογραφική επιστροφή της Jane Campion είναι γεγονός. Η ταινία με πρωταγωνιστές τους Benedict Cumberbatch, Kristen Dunst και Jesse Plemons θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας και περιμένουμε να δούμε τις πρώτες αντιδράσεις. Στη συνέχεια θα προβληθεί στο Netflix την 1 Δεκεμβρίου.

King Richard

Ο Will Smith είναι ένας από τους πιο δημοφιλής ηθοποιούς, με κάθε του ταινία να γίνεται επιτυχία. Όμως, ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει καταφέρει, ακόμα, να κερδίσει ένα πολυπόθητο Όσκαρ. Το έχει προσπαθήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, όμως, φαίνεται ότι η αληθινή ιστορία του πατέρα των αδερφών Williams, των γνωστών τενιστριών, θα είναι η πιο σημαντική προσπάθειά του. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο.

House of Gucci

Η νέα ταινία του Ridley Scott μας μεταφέρει στο 1995 και στα γεγονότα που οδήγησαν και ακολούθησαν τη δολοφονία του Maurizio Gucci, την κεφαλή του γνωστού οίκου μόδας. Η ταινία έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον ενός μεγάλου κοινού και λόγω της Lady Gaga, που θα κάνει τη δεύτερη κινηματογραφική της εμφάνιση σε αυτή την ταινία. Το πρώτο τρέιλερ είναι πολλά υποσχόμενο και μας έχει κάνει να ανυπομονούμε για να δούμε τι έχει να προσφέρει η ταινία.

Nightmare Alley

Μετά το οσκαρικό “The Shape of Water”, ο Guillermo Del Toro επιστρέφει στο είδος ταινιών που τον έκανε δημοφιλή και αγαπητό σε ένα πιο mainstream κοινό, στο ψυχολογικό θρίλερ. Η νέα ταινία του Μεξικανού σκηνοθέτη έχει ένα δυνατό καστ που αποτελείται από τους Bradley Cooper, Rooney Mara, Cate Blancett, Willem Dafoe και πολλούς άλλους. Μπορούμε να πούμε ότι περιμένουμε πάρα πολλά από αυτή την ταινία…

Spider-Man: No Way Home

Οι φανς μίλησαν! Αυτή είναι η πιο πολυαναμενόμενη ταινία του MCU για το 2021. Το πρώτο teaser trailer της ταινίας έσπασε κάθε ρεκόρ συγκεντρώνοντας πάνω από 355 εκ. views σε ένα μόλις 24ωρο ξεπερνώντας τα views που είχε συγκεντρώσει το trailer για το “Avengers: Endgame”. Η τρίτη περιπέτεια του Tom Holland ως Spider-Man θα συνεχίσει από εκεί που τελείωσε το “Spider-Man: Far From Home” και βρίσκει τον Peter Parker να ζητάει τη βοήθεια του Doctor Strange για να σβήσει από τη μνήμη όλων ότι αυτός είναι ο Spider-Man. Το ξόρκι, όμως, θα ανοίξει το Multiverse και αναμένεται να δούμε πολλές αλλαγές στο μέλλον του MCU.

The Matrix Ressurections

Αν όλα πάνε καλά, στο τέλος του 2021 θα απολαύσουμε στους Κινηματογράφους την τέταρτη ταινία “The Matrix”. Ο Keanu Reeves και η Carrie Ann-Moss επιστρέφουν στους εμβληματικούς ρόλους του Neo και της Trinity, ενώ, αυτή τη φορά σκηνοθέτις της ταινίας θα είναι μόνο η Lana Wachowski.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1