Τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε
Καινούρια τρέιλερ από σειρές και ταινίες που έκαναν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα και "έριξαν" το διαδίκτυο.

Η εβδομάδα αυτή μας έφερε μία πλειάδα από καινούρια τρέιλερ από (κυρίως) ταινίες και σειρές που ανυπομονούμε να δούμε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Με το Φεστιβάλ της Βενετίας να ξεκινάει σε λίγες ημέρες, οι εταιρίες παραγωγής πίσω από πολλές ταινίες που θα προβληθούν στο εν λόγω φεστιβάλ ξεκίνησαν την καμπάνια προώθησής τους, ενώ, είδαμε και ένα τρέιλερ που περιμέναμε πώς και πώς!

Πάμε να δούμε, λοιπόν, τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας που μας πέρασε;

Spider-Man: No Way Home

Το MCU ξεκινάει και επίσημα το επόμενο κεφάλαιό του με την τρίτη ταινία του Spider-Man. Με μία βουτιά στο Multiverse, τη συμμετοχή του Doctor Strange, αλλά και την επανεμφάνιση παλιών αγαπημένων χαρακτήρων, η ταινία αναμένεται να μας κάνει όλους να θέλουμε να κλείσουμε τα εισιτήριά μας. Ας ελπίσουμε ότι θα μας επιτρέψει η πανδημία του κορωνοϊού να την απολαύσουμε σε κάποιο σινεμά μαζί με κόσμο, όπως είδαμε το “Avengers: Endgame”.

Spencer

Επιτέλους έχουμε το πρώτο teaser για τη νέα ταινία του Pablo Larrain με πρωταγωνίστρια την Kristen Stewart ως την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Μετά το καταπληκτικό “Jackie”, ο Χιλιανός σκηνοθέτης επιστρέφει με μία ταινία που αναμένεται να ταράξει τα νερά και να μας δείξει μία διαφορετική πλευρά και οπτική της γνωστής ιστορίας της πριγκίπισσας που έκανε όλο τον κόσμο να μιλάει για αυτή ακόμα και σήμερα.

The French Dispatch

Η νέα ταινία του Wes Anderson έκανε πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών και έλαβε αρκετά θετικές κριτικές. Τα νέα teaser trailer μας βάζουν στις διαφορετικές ιστορίες που θα παρακολουθήσουμε στην ταινία!

The Power of the Dog

Ο Jane Campion επιστρέφει στο σινεμά μετά από ένα διάλειμμα 12 ετών με ένα all-star cast. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας και μετά θα προβληθεί μέσα από το Netflix.

The King’s Man

Ακόμα ένα τρέιλερ για την prequel ταινία της κατασκοπικής σειράς ταινιών που έχει κερδίσει ένα φανατικό κοινό μετά από δύο ταινίες. Ο Matthew Vaughν επιστρέφει με αρκετή δράση και στυλ που λατρέψαμε στις δύο προηγούμενες ταινίες.

The Lost Symbol

Μετά από τρεις ταινίες, ο Robert Langdon, του Dan Brown, επιστρέφει μέσα από τη μικρή οθόνη σε μία καινούρια σειρά. Ο Tom Hanks δε θα υποδυθεί τον δημοφιλή χαρακτήρα για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια, όμως, είναι μία από τις σειρές που έχουμε κατά νου να δούμε πώς θα είναι.

The Morning Show Season 2

Η σειρά του Apple TV+ με πρωταγωνίστριες τις Jennifer Anniston και Reese Witherspoon επιστρέφει για τη 2η σεζόν της και έχουμε το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ. Η σειρά θα επιστρέψει στις 17 Σεπτεμβρίου.

The Starling

Η Melissa McCarthy και ο Chris O’Dowd θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα δραμεντί που θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο και μετά θα προβληθεί μέσα από την streaming πλατφόρμα του Netflix.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;