Το Netflix ανακοίνωσε ότι το
Λίγο πριν την πρεμιέρα του 4ου κύκλου, το Netflix ανακοίνωσε πως το "Cobra Kai" θα έχει και 5η σεζόν.

Μία από τις πιο απρόσμενες επιτυχίες του Netflix ήταν το “Cobra Kai“. Η σειρά που αποτελεί ένα είδος sequel της κλασσικής ταινίας “The Karate Kid” θα έχει και 5η σεζόν.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης 4ης σεζόν, το Netflix έκανε γνωστό πως το “Cobra Kai” θα επιστρέψει και για 5η σεζόν για να συνεχίσει τις ιστορίες των αγαπημένων μας ηρώων. Βλέπεις, μέσα από την streaming πλατφόρμα, η σειρά απέκτησε “δεύτερη ζωή” και φέτος βρέθηκε υποψήφια για το Βραβείο Emmy Καλύτερης Κωμικής Σειράς.

Οι δύο πρώτοι κύκλοι της σειράς είχαν προβληθεί ως YouTube Originals. Όταν, όμως, η streaming πλατφόρμα αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς και έδωσε τους δύο πρώτους κύκλους στο κοινό, κανείς δεν περίμενε την τεράστια απήχηση που θα είχε.

Έτσι, το Netflix ανέλαβε να συνεχίσει την παραγωγή της σειράς και να μας χαρίσει 5 κύκλους (που, μάλλον, θα υπάρξει και συνέχεια), γεμάτους χιούμορ, δράση και… πολύ καράτε.

Η σειρά ακολουθεί τον άκρως ανταγωνιστικό κόσμο των πολεμικών τεχνών και, συγκεκριμένα, τους Daniel LaRusso και, τη Νέμεσι του, Johnny Lawrence. Η σειρά ακολουθεί τους δύο χαρακτήρες χρόνια μετά τα γεγονότα του “The Karate Kid”, όταν, πλέον, έχουν ανοίξει και οι δύο τις δικές τους σχολές και γίνονται μέντορες της επόμενης γενιάς πολεμιστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1