Πέντε ταινίες που δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες που είχαν δημιουργήσει στους φανς
Ταινίες που περιμέναμε πώς και πώς να δούμε και, τελικά, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τόσο καλές όσο περιμέναμε...

Πολλές είναι οι φορές που ακούμε για μία ταινία που περιλαμβάνει μία δυνατή πλοκή, ένα ζευγάρι γνωστών και ταλαντούχων ηθοποιών και έναν γνωστό σκηνοθέτη, που, τελικά, μας αφήνει αδιάφορους ή μπορεί να είναι και, απλά, κακή ταινία. Ταινίες με μεγάλο ενδιαφέρον και προοπτικές που δεν καταφέρνουν να ξεπεράσουν (ή ακόμα και να φτάσουν) τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτές.

Εντυπωσιακά τρέιλερ που συζητιούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεντρώνουν εκατομμύρια views σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία τους. Προσδοκίες από το καστ, αλλά και από τις πρώτες αντιδράσεις που, τελικά, πέφτουν στο κενό.

Σου έχουμε συγκεντρώσει μερικές από αυτές στην παρακάτω λίστα και περιμένουμε να μας στείλεις και εσύ αυτές τις ταινίες που δεν έφτασαν αυτά που περίμενες από αυτές.

Suicide Squad

Η πρώτη ταινία με σκηνοθέτη τον David Ayer ήταν μία από τις ταινίες που περιμέναμε πώς και πώς το καλοκαίρι του 2016. Η ταινία θα μας σύστηνε την Task Force X που περιλάμβανε τους Harley Quinn (Margot Robbie), Deadshot (Will Smith) και την υπεύθυνη της Amanda Waller (Viola Davis), ενώ, θα παίρναμε και μία πρώτη γεύση από τον Joker του Jared Leto και θα εμφανιζόταν και ο Batman του Ben Affleck. Τα τρέιλερ ήταν μοναδικά, το soundtrack της ταινίας έκανε αμέσως επιτυχία, αλλά όταν ήρθε η ώρα να δούμε το τελικό προϊόν, δεν πιστεύαμε στα μάτια μας… Μία, απλά, κακή ταινία… Ευτυχώς, το “The Suicide Squad” διορθώνει πολλά προβλήματα και είναι μία, πραγματικά, καλή ταινία.

Passengers

Μία ταινία με πρωταγωνιστές τους Jennifer Lawrence και Chris Pratt στο peak της καριέρας τους με σκηνοθέτη τον Morten Tyldum μετά την οσκαρική και καλλιτεχνική επιτυχία του “The Imitation Game”, θα έπρεπε να είναι μία από τις καλύτερες ταινίες του 2016. Ωστόσο, ήταν μία ταινία που δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες, είχε αρκετά καλές κεντρικές ερμηνείες, αλλά, με μία ανατροπή που μετά “τρέχει” για να διορθώσει, όλα αυτά πέφτουν στο κοινό. Μάλιστα, υπάρχει και βίντεο στο YouTube, που αλλάζει λίγο τα συστατικά της ταινίας και δείχνει πώς θα μπορούσε να είχε γίνει μία, πραγματικά, ενδιαφέρουσα sci-fi ταινία.

Death Note

Πριν από λίγα χρόνια, το Netflix προσπάθησε να φέρει σε live action εκδοχή ένα από τα πιο δημοφιλή anime. Η ιστορία του “Death Note” έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια φανς σε όλο τον κόσμο και αποτελεί ένα από τα καλύτερα anime που έχουν κυκλοφορήσει. Με έναν μοναδικό τρόπο, όμως, η ταινία καταφέρνει να καταστρέψει όλες αυτές τις προσδοκίες και να γίνει μία ακόμα περιπέτεια φαντασίας που δε ξεχωρίζει από πολλές άλλες.

The Last Airbender

Μία από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις τόσο σε καλλιτεχνικό επίπεδο, όσο και σε box office. Ο M. Night Shyamalan ανέλαβε να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη μία από τις καλύτερες animated σειρές που μάγεψε μικρούς και μεγάλους, όμως, το μόνο που κατάφερε να κάνει είναι να φτιάξει μία μεγάλη… πατάτα. Η ταινία έλαβε αρνητικές κριτικές, οι φανς της σειράς την μισούν και το box office της ήταν, απλά, καταστροφικό.

Eragon

Μία ταινία που βασίζεται σε δημοφιλή βιβλία φαντασίας που έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο, θα έπρεπε να είναι και μεγάλη επιτυχία. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα όπως το “Harry Potter”, “The Hunger Games” και πολλά άλλα. Η ταινία, όμως, αποδείχθηκε μία μεγάλη αποτυχία και οι θαυμαστές των βιβλίων έκαναν λόγο για κάτι που δε θυμίζει σε τίποτα τις αγαπημένες ιστορίες που διάβαζαν στο χαρτί. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει και μία δεύτερη, καλύτερη απόπειρα μεταφοράς των βιβλίων αυτών στην μεγάλη οθόνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;