Τρεις ταινίες και μία σειρά για να σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά αυτό το ΣουΚου
Οι καλύτερες ταινίες και σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου.

Το ΣουΚου είναι εδώ και οι επιλογές από νέες σειρές και ταινίες που μπορείς να απολαύσεις είναι αρκετές. Είτε θέλεις να πας σε ένα από τα θερινά σινεμά, είτε να χαλαρώσεις στο σπίτι με παρέα και να απολαύσεις μία ωραία ταινία, οι επιλογές είναι πολλές και για όλα τα γούστα.

Ταινίες

The Suicide Squad

Η Margot Robbie επιστρέφει στον ρόλο της Harley Quinn μαζί με την Viola Davis ως Amanda Waller στη νέα ταινία του James Gunn. Η νέα ταινία με τη γνωστή Task Force X (aka Suicide Squad) αποτελεί ένα reboot, sequel, χαλαρό redo της πρώτης ταινίας του David Ayer. Χιούμορ, δράση, αρκετή σπλατεριά και… ένα κοινωνικοπολιτικό μήνυμα κατά της παρεμβατικότητας των Η.Π.Α σε ξένες χώρες αποτελούν τα κομμάτια μίας ταινίας που ήρθε για να σε διασκεδάσει και να βάλει πάλι τη χαρά στα καλοκαιρινά blockbuster.

Stillwater

Μετά το μοναδικό “Spotlight” που κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, ο Τομ Μακάρθι επιστρέφει με ένα θρίλερ που βασίζεται (κατά μία έννοια) στην ιστορία της Amanda Knox. Ένας Αμερικανός εργάτης ταξιδεύει στη Γαλλία όπου βρίσκεται φυλακισμένη για φόνο η κόρη του. Παρά το γεγονός πως οι δυο τους έχουν αποξενωθεί, είναι αποφασισμένος να τη βοηθήσει όταν ένα νέο στοιχείο ίσως ανατρέψει την υπόθεση.

Sweet Girl

Για αυτή την εβδομάδα το Netflix μας επιφυλάσσει μία ταινία με πρωταγωνιστή τον Jason Momoa. Ένας συντετριμμένος σύζυγος υπόσχεται να αποδώσει δικαιοσύνη στους ανθρώπους που ευθύνονται για το θάνατο της γυναίκας του, ενώ προστατεύει τη μόνη οικογένεια που του έχει απομείνει, την κόρη του.

Σειρές

The Chair

Η νέα κωμική σειρά του Netflix με πρωταγωνίστρια την Sandra Oh ήρθε για να ταράξει λίγο τα νερά. Μία καθηγήτρια Πανεπιστημίου Ασιατικής καταγωγής, θεωρεί πώς παίρνει προαγωγή όταν την βάζουν υπεύθυνη ενός Κολεγίου. Όμως, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική… Κοινωνικό σχόλιο και μία εξαιρετική κεντρική ερμηνεία από την Oh είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους πρέπει να δεις τη σειρά αυτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;