Τρία κοινά στοιχεία που έχουν όλες οι δυνατές σχέσεις
Τα στοιχεία που πρέπει να έχει η σχέση σου για να γίνει ακόμα πιο δυνατή.

Είναι πιθανό να έχεις βρεθεί σε μία σχέση, ή έχεις δει τις σχέσεις ανθρώπων που βρίσκονται στο περιβάλλον σου, και έχεις αναρωτηθεί ποια στοιχεία είναι αυτά που καθορίζουν αν μία σχέση είναι δυνατή ή όχι. Πολλές φορές έχεις μπει σε αυτό το “τρυπάκι” για να μπορέσεις να καταλάβεις αυτά τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν μία δυνατή σχέση και έχεις σκεφτεί πώς μπορείς να τα εφαρμόσεις στη δικιά σου.

Όλες οι δυνατές σχέσεις έχουν μερικά κοινά στοιχεία. Κάθε σχέση είναι διαφορετική, όμως, μπορεί να μοιάζουν σε συγκεκριμένα πράγματα.

1. Επικοινωνία

Κάθε σχέση για να χτιστεί, να καταφέρει να επιβιώσει και να γίνει δυνατή, πρέπει να έχει το στοιχείο της επικοινωνίας. Να μπορείς να ξέρεις ότι θα πεις αυτό ακριβώς που σκέφτεσαι και νιώθεις και ο άλλος δε θα το παρεξηγήσει. Ότι θα έχεις έναν ώμο να γείρεις και στις καλές και στις κακές στιγμές. Ότι υπάρχει διάθεση να λυθούν τα μικροθεματάκια και τα μικροπροβλήματα χωρίς να υπάρχουν παρεξηγήσεις και έντονοι καυγάδες. Η επικοινωνία είναι το Α και το Ω σε οποιαδήποτε σχέση.

2. Εμπιστοσύνη

Ένα από τα βασικότερα στοιχεία μίας δυνατής σχέσης. Η εμπιστοσύνη στον άλλο είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά σε μία σχέση. Να μην έχεις αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις και να ξέρεις ότι αυτό που σου λέει ο άλλος είναι ακριβώς αυτό και δεν κρύβει ένα δεύτερο κείμενο…

3. Συμβιβασμοί

Όλες οι σχέσεις, από τις φιλικές, τις οικογενειακές, μέχρι και τις ερωτικές θα έχουν προβλήματα. Η καθημερινότητα και η ρουτίνα, το άγχος και η καθημερινή τριβή με τον άλλο, θα φέρουν στην επιφάνεια προβλήματα που, όμως, πρέπει να αντιμετωπιστούν γρήγορα. Δε θα συμφωνείς πάντα με τον σύντροφό σου σε όλα, αλλά θα πρέπει να βρείτε ένα κοινό έδαφος επικοινωνίας. Θα πρέπει και οι δύο να κάνετε “πίσω” μερικές φορές και να συμβιβάζεστε. Μπορεί να ακούγεται άσχημο σαν λέξη, αλλά είναι, ίσως, το πιο σημαντικό στοιχείο για μία δυνατή σχέση που θα έχει διάρκεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1