Ο James Gunn θα επιστρέψει στην DC μετά την τρίτη ταινία των
Η αποδοχή της νέα ταινίας του James Gunn, "The Suicide Squad", έφερε χαμόγελα στην Warner Bros., που θέλει να συνεργαστεί και πάλι με τον γνωστό σκηνοθέτη.

Το DCEU φαίνεται να έχει διορθώσει αρκετά την εικόνα του προς τους φανς μετά την κυκλοφορία των “Wonder Woman”, “Shazam!”, αλλά και του τελευταίου “The Suicide Squad“. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της Warner Bros. φαίνεται ότι είναι τόσο ικανοποιημένοι από τη δουλειά του σκηνοθέτη και δημιουργού του “The Suicide Squad”, James Gunn, που θέλουν να δουλέψουν ξανά μαζί του!

Η νέα ταινία της DC με πρωταγωνιστές μερικούς από τους κακούς των κόμικς, που η Amanda Waller στέλνει σε επικίνδυνες αποστολές, έχει καταφέρει να κερδίσει διθυραμβικές κριτικές και να θεωρηθεί ως μία από τις καλύτερες ταινίες της DC μέχρι τώρα. Μάλιστα, έχει σκορ 92% στο Rotten Tomatoes.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Suicide Squad (@thesuicidesquad)

Ο πρόεδρος της Warner Bros., Walter Hamada, φαίνεται να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον James Gunn, καθώς, ήδη, του έχει δώσει μία σειρά με πρωταγωνιστή έναν από τους χαρακτήρες της ταινίας που υποδύεται ο John Cena και θα κυκλοφορήσει στο HBO Max το 2022. Ο πρόεδρος της Warner σε συνέντευξή του δήλωσε:

“Ο Gunn πάντα θα είναι ευπρόσδεκτος να κάνει ό,τι επιθυμεί. Έχει πραγματικά όραμα και συνεργάζεται πολύ καλά μαζί μας. Όποτε θέλει να επιστρέψει εμείς θα είμαστε έτοιμοι για εκείνον.”

Για την ώρα, όμως, τα επόμενα δύο πρότζεκτ του Gunn έχουν να κάνουν με την Marvel, καθώς ετοιμάζει το “Guardians of the Galaxy Vol. 3”, που θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Νοέμβριο, αλλά και ένα εορταστικό επεισόδιο με πρωταγωνιστές τους “Guardians of the Galaxy” για το Disney+.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;