After We Fell: Το sequel των δύο επιτυχημένων ταινιών έρχεται το Φθινόπωρο στους κινηματογράφους
Το "After We Fell" κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους αυτό το Φθινόπωρο και το επίσημο trailer είναι εδώ.

Η επιτυχημένη ταινία After μετά την ομολογουμένως μεγάλη απήχησή της -ιδιαίτερα στο νεανικό κοινό- δεν πτοήθηκε από την πανδημία του κορωνοϊού. Έτσι, ενώ η δεύτερη ταινία της τετραλογίας κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το Φθινόπωρο 2020 οι ετοιμασίες συνέχισαν για τις επόμενες δύο ταινίες που ακολουθούν τα βιβλία της Anna Todd.

Μετά το After We Collidedλοιπόν, αναμένουμε για το After We Fell.  Στο After We Fell ακριβώς τη στιγμή που η Tessa αποφασίζει να πάρει μία από τις πιο μεγάλες και σημαντικές αποφάσεις της ζωής της, αποκαλύψεις για τη ζωή της έρχονται να την ταράξουν και όλα αλλάζουν. Παράλληλα, αποκαλύψεις γίνονται και για το παρελθόν του Hardin, με αποτέλεσμα να δοκιμαστεί ξανά η περίπλοκη σχέση τους, και να προκληθούν μεγάλες εντάσεις.

Στο επίσημο trailer της ταινίας που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες βλέπουμε τη σχέση της Tessa και του Hardin να περνάει για ακόμη μία φορά από τρικυμίες, ενώ εκτός από τις παρεξηγήσεις οι δυο τους προσπαθούν να καταλήξουν από ποια πλευρά του Ατλαντικού θα πρέπει να μείνουν. Θα αντέξει άραγε η σχέση τους;

Το After We Fell θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ υπενθυμίζεται ότι έχει επιβεβαιωθεί και η τέταρτη ταινία, η οποία θα έχει τον τίτλο “After Ever Happy” ακολουθώντας την πλοκή και τον τίτλο από τη σειρά βιβλίων όπου βασίζονται οι ταινίες.

Δείτε το trailer:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;