4 οικονομικές προτάσεις για να περάσεις μία φανταστική βραδιά με την παρέα σου
Έτσι θα περάσεις ευχάριστα (και οικονομικά) μία καλοκαιρινή βραδιά με την παρέα σου.

Το καλοκαίρι είναι (επιτέλους) εδώ και όλοι είμαστε έτοιμοι να τα “δώσουμε όλα” προκειμένου να περάσουμε εξαιρετικά, καθώς ο χειμώνας που μας πέρασε ήταν αρκετά δύσκολος λόγω του lockdown και ολόκληρης της κατάστασης που επικρατούσε.

Παρ’ όλα αυτά υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο το budget να είναι ορισμένες φορές αρκετά περιορισμένο. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αποταμιεύεις χρήματα για να πας διακοπές, να είσαι σε φάση αναζήτησης δουλειάς ή γενικότερα να μην έχεις και πολλά χρήματα. Μην ανησυχείς όμως, γιατί δε χρειάζεσαι απαραιτήτως πολλά χρήματα για να περάσεις όμορφα το καλοκαίρι.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι καλή παρέα και όρεξη και όλα τα υπόλοιπα έρχονται!

Παρακάτω λοιπόν έχουμε μερικές προτάσεις για να περάσεις απίστευτα και οικονομικά το καλοκαίρι σου!

 

1. Βραδινό μπάνιο στη θάλασσα

Φυσικά, δεν υφίσταται καλοκαίρι, αν δεν κάνεις μπάνιο στη θάλασσα. Και εδώ που τα λέμε όλοι αγαπάμε τη θάλασσα όταν ο ήλιος πέφτει και δεν έχει τόση ζέστη. Οπότε θα μπορούσατε εσύ, οι φίλοι και οι φίλες σου να μαζευτείτε μία ημέρα, να πάτε σε μία θάλασσα, που κατά προτίμηση δεν έχει πολύ κόσμο και να μείνετε από την ώρα που ο ήλιος δύει ως και αργά το βράδυ. Μπορείτε να έχετε μπύρες, φαγητά και πατατάκια, ώστε να μην ξεμείνετε και να περάσετε τέλεια παίζοντας παιχνίδια, όπως θάρρος ή αλήθεια και αναπτήρα, βουτώντας μέσα στη θάλασσα και γενικώς συζητώντας.

2. Θάλασσα, βουτιές και παιχνίδια

Μπορείτε πηγαίνοντας στη θάλασσα να εκμεταλλευτείτε το χρόνο δίπλα στο ακρογιάλι και να παίξετε κάτι εκτός από το να κάνετε ηλιοθεραπεία. Οι επιλογές ποικίλουν, αφού μπορείτε να ασχοληθείτε από ρακέτες και beach volley μέχρι το απλό και all time classic τάβλι.

3. Επιτραπέζια στο μπαλκόνι

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα είναι να παίξετε διάφορα επιτραπέζια στο μπαλκόνι ή στον κήπο του σπιτιού. Τι λες να ξεθάψεις εκείνη την ξεχασμένη Monopoly που έχεις να ακουμπήσεις καιρό ή να βγάλεις την τράπουλα και να παίξετε ένα οποιοδήποτε παιχνίδι σας αρέσει; Φυσικά, η βραδιά δε γίνεται να βγει μόνο με παιχνίδι. Οπότε, φροντίστε να προμηθευτείτε αρκετές μπύρες ή ίσως και κάτι για να φάτε, γιατί συνήθως αυτές οι βραδιές εξελίσσονται μεγάλες και αν μη τι άλλο αξιομνημόνευτες.

4. Ταινία και κλιματιστικό

Αν τόσο εσύ όσο και η παρέα σου αγαπάτε την έβδομη τέχνη, τότε μπορείτε να οργανώσετε ένα movie night υπό το… κλιματιστικό! Το μόνο που μένει είναι να διαλέξετε ταινία, να πάρετε πατατάκια και αναψυκτικά και να απολαύσετε την ταινία όσο το κλιματιστικό θα σας δροσίζει. Φυσικά, εμείς προτείνουμε να διαλέξετε είτε κωμωδία είτε θρίλερ, αλλά αυτό είναι φυσικά στο χέρι σας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;