Τέσσερις ταινίες και τρεις σειρές για να απολαύσεις αυτό το ΣουΚου
Νέες ταινίες και σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά αυτό το ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο είναι εδώ και οι προτάσεις για καινούριες ταινίες και σειρές είναι πάρα πολλές. Από νέους κύκλους σειρών που περιμέναμε πώς και πώς, μέχρι την πρεμιέρα ταινιών που έχουμε ακούσει πολλά και θέλουμε να απολαύσουμε σε ένα Σινεμά.

Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες προτάσεις για να περάσεις ένα μοναδικό ΣουΚου!

Ταινίες

Black Widow

Η, αγαπημένη μας, Natasha Romanoff, επιτέλους, αποκτάει τη δική της σόλο ταινία. Η πρώτη ταινία της 4ης φάσης του MCU θα μας συστήσει το πρόγραμμα από το οποίο προήλθε η Μαύρη Χήρα, αλλά και την “οικογένεια” που αναγκάστηκε να δημιουργήσει. Το “Black Widow” είναι το blockbuster που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα και (πιστεύουμε) πως η Yelena Belova της Florence Pugh θα παίξει κεντρικό ρόλο στη συνέχεια των περιπετειών των ηρώων της Marvel στην μεγάλη οθόνη.

Fear Street Part 2: 1978

Η δεύτερη ταινία της τριλογίας τρόμου του Netflix που βασίζεται στα ομότιτλα βιβλία του R.L. Stine είναι διαθέσιμη. Η τρίτη ταινία θα κυκλοφορήσει στη δημοφιλή streaming πλατφόρμα την επόμενη εβδομάδα. Το 1994, μία παρέα εφήβων ανακαλύπτει πως τα τρομακτικά γεγονότα που στοιχειώνουν την πόλη τους εδώ και γενιές μπορεί να συνδέονται. Ίσως κιόλας να είναι οι ίδιοι οι επόμενοι στόχοι.

The Father

Ο Anthony Hopkins με την ερμηνεία του στην μεταφορά του ομώνυμου θεατρικού έργου στην μεγάλη οθόνη από τον δημιουργό του, Florian Zeller, απέσπασε το δεύτερο Όσκαρ της καριέρας. Πρόκειται για μία μοναδική ερμηνεία σε μία ταινία που σε βάζει στη θέση αυτού που πάσχει από άνοια. Η σκηνοθεσία, το σενάριο, αλλά και το μοντάζ του Γιώργου Λαμπρινού σου προσφέρουν μία μοναδική και… δύσκολη εμπειρία, που πρέπει να δεις στο Σινεμά.

How I Became a Superhero

Ένα φάρμακο δίνει υπερδυνάμεις σε όποιον το παίρνει. Σου θυμίζει κάτι; Ναι, πρόκειται για την γαλλική εκδοχή του “Project Power”, που αν δεν υπήρχε η πανδημία θα είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα από την Αμερικάνικη ταινία. Ωστόσο, το τρέιλερ έχει συγκεντρώσει, ήδη, εκατομμύρια views και, όλα δείχνουν, ότι θα είναι ακόμα μία επιτυχία για την streaming πλατφόρμα.

Σειρές

Atypical Season 4

Ο Sam, που, πλέον, πηγαίνει στο κολλέγιο, μετακομίζει με τον Zahid. Ο νεαρός, που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του και να κάνει την καθημερινότητα του όσο πιο κανονική γίνεται, χωρίς να αφήσει να τον καθορίσει ο αυτισμός.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Generation 56k

Μία παρέα δωδεκάχρονων στο νησί Procida της Ιταλίας που αρχίζουν να βυθίζονται στη γοητεία του Ίντερνετ όταν η πρόσβαση σε αυτό γινόταν υπερβολικά αργά. Είκοσι χρόνια μετά, θα επανενωθούν και πάλι μέσα από το Ίντερνετ και θα διαπιστώσουν ότι ακόμα και σε έναν παντελώς διαφορετικό κόσμο, κάποια συναισθήματα δεν αλλάζουν.

White Lotus

Η νέα σειρά που θα προβληθεί μέσα από το Vodafone TV έχει γυριστεί στη διάρκεια της πανδημίας στο Μάουι, σε ένα πολυτελές resort της Χαβάης και αποτελεί μία κοινωνική σάτιρα πάνω στον πλούτο, το προνόμιο και την εξουσία. Ο δημιουργός του “Enlightened” επιστρέφει δυναμικά με μία σειρά που έχει μοναδικές ερμηνείες από ένα καστ που περιλαμβάνει τους Jennifer Coolidge, Connie Briton, Molly Shannon, Jake Lacy και πολλούς άλλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;