Η Meryl Streep έλαβε ένα... διαφορετικό δώρο για τα 72α γενέθλιά της
Θα ήθελα και εγώ ένα τέτοιο δώρο, ακόμα και αν ήταν, προϊόν photoshop.

Η Meryl Streep είναι μία από τις πιο γνωστές και σπουδαιότερες ηθοποιούς του Hollywood. Η τρεις φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έκλεισε τα 72 στις 22 Ιουνίου και έλαβε ένα ξεχωριστό δώρο!

Με την πάροδο των χρόνων, η Meryl Streep έχει λάβει κάποια ασυνήθιστα δώρα για τον εορτασμό των γενεθλίων της. Όμως, αυτή είναι η πρώτη φορά που έλαβε ένα τόσο ασυνήθιστο δώρο.

Δύο καλλιτέχνες άλλαξαν πινακίδες σε στάση του μετρό της Νέας Υόρκης και από «72nd street» την ονόμασαν «72nd Streep». Οι καλλιτέχνες Άντριαν Γουίλσον (@plannedalism) και Ματ Ντάνκαν (@graycement) με έδρα τη Νέα Υόρκη άλλαξαν το τελευταίο γράμμα της λέξης “οδός” (street) σε Στριπ (Streep) σε πινακίδες στη στάση στη συγκεκριμένη οδό στο Upper West Side.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matt Duncan (@graycement)

Ο Γουίλσον δημοσίευσε μια φωτογραφία μιας αλλαγμένης πινακίδας με την ένδειξη «72nd Streep» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στη συνέχεια, όμως, αποκάλυψε ότι, ενώ, οι εικόνες του μετρό είναι πραγματικές, οι πινακίδες είναι προϊόν του προγράμματος επεξεργασίας Photoshop.

Ο καλλιτέχνης ανέφερε στο Time Out ότι αυτό το έργο τέχνης ήταν ο τέλειος τρόπος για να τιμήσει τα γενέθλια της Streep. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Είμαι γνωστός για τα αφιερώματα μου στο μετρό και συνειδητοποίησα τον Ιανουάριο ότι η αλλαγή με ένα αυτοκόλλητο με ένα γράμμα θα ήταν η τέλεια έκπληξη γενεθλίων από τη Νέα Υόρκη σε ένα από τα αγαπημένα της αστέρια. Ας ελπίσουμε ότι απολαμβάνει την έκπληξη και ότι η MTA (Μητροπολιτική Αρχή Μεταφορών) θα το αφήσει έτσι για μία ημέρα.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matt Duncan (@graycement)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;