Euro 2021: Ξεκινάει η φάση των
Σήμερα σηκώνει την αυλαία της η φάση των "16" του Euro 2021.

Το Σάββατο, 26 Ιουνίου, ξεκινάει η νοκ άουτ φάση του Euro 2021. Η αυλαία σηκώνεται σήμερα, με το μεγάλο φαβορί, την Ιταλία, έναντι της Αυστρίας. Στη συνέχεια, η Ουαλία και η Δανία αναμένεται να προσφέρουν μια σημαντική αναμέτρηση.

Η ισοπαλία με την Ελβετία (1-1) και η νίκη επί της Τουρκίας (2-0) στάθηκαν αρκετά ώστε η Ουαλία να εξασφαλίσει την πρόκριση από τον Α’ Όμιλο στη φάση των “16” του Euro 2021. H ήττα από την Ιταλία στέρησε από την ομάδα του Ρόμπερτ Πέιτζ την πρώτη θέση. Επίσης, στέρησε και τον Ίθαν Αμπαντού που αποβλήθηκε και θα χάσει το παιχνίδι απέναντι στη Δανία.

Οι Δανοί, από την πλευρά τους, ξεπέρασαν το διπλό σοκ της πρεμιέρας, με το σοβαρό ιατρικό επεισόδιο του Κρίστιαν Έρικσεν και την ήττα από τη Φινλανδία, αλλά και την ήττα από το Βέλγιο που ακολούθησε. Η ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ θα παίξει για πρώτη φορά στη διοργάνωση μακριά από το «Πάρκεν».

Όποια από τις δύο χώρες προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά το νικητή του ζευγαριού Ολλανδία – Τσεχία, στο Μπακού.

Μετά την φάση των ομίλων της φετινής διοργάνωσης, η Ιταλία μοιάζει να είναι το απόλυτο φαβορί. Η Ιταλική ομάδα έκανε το 3/3 στον Α’ Όμιλο. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι πηγαίνει στο Λονδίνο και ευελπιστούν να διευρύνουν τα σερί τους. Οι παίκτες της Αυστριακής ομάδας θα προσπαθήσουν να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους έναντι της Ιταλίας.

Όποια χώρα προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά το νικητή του ζευγαριού Βέλγιο – Πορτογαλία, στο Μόναχο.

To σημερινό πρόγραμμα του EURO 2021:

19:00 «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» (Άμστερνταμ), Ουαλία – Δανία

Πιθανές Συνθέσεις:

ΟΥΑΛΙΑ (Ρόμπερτ Πέιτζ): Γουαρντ – Ρόμπερτς, Μέφαμ, Ρόντον, Μπεν Ντέιβις – Μορέλ, Άλεν – Μπέιλ, Ράμσεϊ, Τζέιμς – Μουρ

ΔΑΝΙΑ (Κάσπερ Χιούλμαντ): Σμάιχελ – Μάελε, Βέστεργκααρντ, Κιάερ, Κρίστενσεν, Βας – Χόιμπιεργκ, Ντιλέινι – Πούλσεν, Ντάμσγκααρντ, Μπρέιθγουεϊτ

22:00 «Γουέμπλεϊ» (Λονδίνο), Ιταλία – Αυστρία

Πιθανές Συνθέσεις:

ΙΤΑΛΙΑ (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Ντοναρούμα – Ντι Λορέντζο, Μπονούτσι, Ατσέρμπι, Σπινάτσολα – Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Λοκατέλι – Μπεράρντι, Ιμόμπιλε, Ινσίνιε

ΑΥΣΤΡΙΑ (Φράνκο Φόντα): Μπάχμαν – Λάιμερ, Ντράγκοβιτς, Χιντερέγκερ, Αλάμπα – Λάιμερ, Γκρίλιτς, Σλάγκερ – Ζάμπιτσερ, Μπάουμγκαρντνερ – Αρναούτοβιτς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;