Windows 11: Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες από το νέο περιβάλλον χρήσης
Η επίσημη παρουσίαση των Windows 11 πλησιάζει και διέρρευσαν τα πρώτα screenshots.

Η αποκάλυψη της επόμενης έκδοσης του Windows OS, δηλαδή των Windows 11, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου 2021, ενώ θα κυκλοφορήσουν αργότερα εντός του 2021. Λίγο πριν τη μεγάλη “πρεμιέρα” όμως δημοσιεύτηκαν τα πρώτα screenshots για το περιβάλλον χρήσης και το Start Menu στο κινεζικό δίκτυο Baidy. Σε αυτό το σημείο βέβαια θα θέλαμε να πούμε ότι οι πληροφορίες από το δίκτυο Baidu δεν είναι τόσο αξιόπιστες, αλλά οι εικόνες μοιάζουν να είναι κοντά στην πραγματικότητα.

Έτσι, από τις πρώτες εικόνες βλέπουμε αρκετές ομοιότητες με το Windows 10X, δηλαδή την απλοποιημένη έκδοση του Windows OS. Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη έκδοση των Windows OS τελικά ακυρώθηκε από την εταιρεία, αλλά δεν αποκλείεται να κράτησε πολλά στοιχεία και στη νέα έκδοση. Συγκεκριμένα, το design αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο, το οποίο τα Windows 10 “δανείστηκαν” από τα Windows 10X.

Στα screenshots που έχουν διαρρεύσει μπορούμε να δούμε τα εικονίδια των εφαρμογών στο κέντρο της taskbar, κάτι που θυμίζει αρκετά το στυλ του macOS,. Παράλληλα, το Start Menu περιλαμβάνει αρκετά λιγότερα εικονίδια χωρίς τα Live Tiles, ενώ ορισμένες εφαρμογές είναι καρφιτσωμένες. Επίσης, διακρίνεται κάτω δεξιά το κουμπί απενεργοποίησης ή επανεκκίνησης του συστήματος. Όσον αφορά τον Edge δεν έχει υποστεί πολλές και μεγάλες αλλαγές, ενώ και οι ρυθμίσεις παραμένουν οι ίδιες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;