Το Virgin River επιστρέφει και εδώ θα δεις το επίσημο trailer της τρίτης σεζόν
Η σειρά έρχεται σύντομα στο Netflix.

Το Netflix αποφάσισε να “δώσει” το πράσινο φως στο Virgin River, προκειμένου να συνεχίσει για την τρίτη σεζόν. Ωστόσο, μέχρι πρότινος δε γνωρίζαμε πότε ακριβώς η αγαπημένη σειρά θα επιστρέψει στις οθόνες μας.

Έτσι, το Σάββατο 28 Μαΐου το cast της σειράς αποκάλυψε στο κοινό πότε θα επιστρέψει στο Netflix για να συνεχίσει τη σειρά από το σημείο που την άφησε. Συγκεκριμένα, το cast ανακοίνωσε με ένα βίντεο στο Instagram ότι η νέα σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα την Παρασκευή 9 Ιουλίου του 2021.

Και φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο λίγες εβδομάδες αργότερα “έσκασε” το επίσημο trailer της τρίτης σεζόν. Στο trailer βλέπουμε το Jack να αναρρώνει από ένα χειρουργείο, ενώ η σχέση του με τη Melinda έχει αποκατασταθεί, κυλάει ομαλά και η ίδια τον φροντίζει. Βέβαια, πάλι θα δούμε σκαμπανεβάσματα, καθώς η Melinda θέλει να γίνει μητέρα, αλλά αυτό δε βρίσκει και πολύ θετικό τον Jack. Παράλληλα, οι υπόλοιποι κάτοικοι του Virgin River έχουν να αντιμετωπίσουν τα δικά τους προβλήματα, τα οποία αποδεικνύονται εξίσου σημαντικά. Ακόμη, θα  δούμε μια κηδεία, φωτιές, ένα διαζύγιο, ένα τυφώνα και μια νέα ρομαντική σχέση!

Πολλά και ενδιαφέροντα έπονται στην τρίτης σεζόν της σειράς, που έρχεται στις 9 Ιουλίου στο Netflix.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;